Ulei Presat la Rece din Sem. Susan 250ml Sanovita

Ulei Presat la Rece din Sem. Susan este un produs bio ce are numeroase beeficii pentru sanatate si pentru buna functionare a organismului transforma uleiul de susan intr-un produs cu numeroase beneficii pentru sanatate si frumusete.

24,84 RON
cu TVA
Cantitate

Ce este Ulei Presat la Rece din Sem. Susan?

Ulei Presat la Rece din Sem. Susan este un produs bio ce are numeroase beeficii pentru sanatate si pentru buna functionare a organismului transforma uleiul de susan intr-un produs cu numeroase beneficii pentru sanatate si frumusete.

Beneficii Ulei Presat la Rece din Sem. Susan:

Uleiul Presat la Rece din Sem. Susan contine o mare cantitate de colagen ce ajuta la sanatatii pielii.

Ajuta foarte mult repararea pielii dupa arsurile solare.

Uleiul Presat la Rece din Sem. Susan ajuta in reducerea placii bacteriene de la nivelul dintilor si in albirea danturii.

Uleiul Presat la Rece din Sem. Susan contine sesamol, un puternic antioxidant si compus antiinflamator, pe care cercetatorii il considera benefic in prevenirea si tratarea bolilor de inima si aterosclerozei. De altfel, studiile de specialitate au demonstrat ca sesamolul are numeroase proprietati farmaceutice importante.

Uleiul Presat la Rece din Sem. Susan contin o paleta variata de vitamine si minerale necesare sanatatii organismului tau: calciu, fosfor, proteine, cupru, zinc, potasiu, seleniu, magneziu, vitaminele din complexul B (B1, 2,3, 5 si 6), vitaminele A si E, acidul oleic si acidul linoleic.

Sanovita
ENT02138

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie