Ulei Presat la Rece din Sem. Dovleac 250ml Sanovita

Ulei Seminte Dovleac este obtinut pe presa, prin presarea la rece a semintelor de dovleac. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.

32,69 RON
cu TVA
Cantitate

Ce este Ulei Seminte Dovleac?

Ulei Seminte Dovleac este obtinut pe presa, prin presarea la rece a semintelor de dovleac. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.

Ulei Seminte Dovleac presat la rece contine acizi grasi mono-nesaturati, Omega 9, Omega 6.

Ulei Seminte Dovleac este bogat in vitaminele A, D, E, F, K, complex de B-uri, zinc, calciu, proteine vegetale si magneziu.

Ulei Seminte Dovleac este recomandat pentru prevenirea si tratamentul afectiunilor prostatei.

Ulei Seminte Dovleac are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, digestiv, endocrin si nervos, imbunatateste metabolismul grasimilor, curata organismul de substante nocive si ajuta la consolidarea imunitati.

Ulei Seminte Dovleac ajuta in prevenirea afectiunilor prostatei, intareste vezica urinara. Are efect demonstrat in cresterea tonusului muscular si o actiune pozitiva asupra terminatiilor nervoase.

Ulei Seminte Dovleac are proprietati antiinflamatoare, reduce umflaturile articulatiilor si atenuaza durerile. Este recunoscut pentru efectul sau antihelmintic, fiind eficient in eliminarea parazitilor intestinali.

Ulei Seminte Dovleac este adesea folosit pentru condimentarea preparatelor din cereale, orez, salate, paste, legume fierte, cartofi copti, piure de cartofi, supe, legume, mazare, fasole si linte.

Sanovita
ENT02136

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie