Pasta de Arahide Fina Vegan 250g Rapunzel
  • Pasta de Arahide Fina Vegan 250g Rapunzel

Pasta de Arahide Fina Vegan 250g Rapunzel

Pasta de Arahide Fina Vegan este un produs ce contine 100% alune ecologice fara aditivi cu continut bogat in Magneziu si vitamina E.

17,50 RON
cu TVA
Cantitate

Ce este Pasta de Arahide Fina Vegan?

Pasta de Arahide Fina Vegan este un produs ce contine 100% alune ecologice fara aditivi cu continut bogat in Magneziu si vitamina E.

Ingrediente Pasta de Arahide Fina Vegan: Arahide macinate 100%.Pasta de Arahide Fina Vegan contine 100% alune ecologice fara aditivi cu continut bogat in Magneziu si vitamina E.

Informatii nutritionale Pasta de Arahide Fina Vegan: kj 2549kjkcal, 615kcalgrasimi, 49gacizi grasi saturati, 10gglucide, 12gzaharuri, 6,2gfibre, 6,5gproteine, 29gsare, <0,01gfier, 2,0mg(15%), DZRmagneziu, 214mg(57%) DZRvitamina B1, 0.2mg(18%) DZRvitamina B6,0,4mg (29%) DZR.

Doua linguri de unt de arahide inseamna 7 grame de proteine! Deoarece are atat de multe proteine, untul de arahide este o gustare foarte satioasa – mananci putin si te simti plin pe termen lung. Proteinele sunt folosite de organism pentru a construi sau a repara muschii, fiind foarte important de asimilat de cei care se antreneaza din greu la sala sau fac sport.

Practic, mancand dimineata o felie de paine cu Pasta de Arahide Fina Vegan te poate tine satul pana la pranz.

Beneficii Pasta de Arahide Fina Vegan:

Pasta de Arahide Fina Vegan are multe beneficii printre care ajuta la sanatatea inimii, are o cantitate mare de potasiu, este o sursa de grasimi sanatoase de care corpul nostru are nevoie. Pe langa beneficiile mentionate mai sus untul de arahide este bogat in fibre ce te va ajuta sa te menti in forma si sa ai corpul pe care il doresti de foarte mult timp.

Rapunzel
ENT02148

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie