Otet din Cidru de Mere 473ml Bragg

Otetul de cidru de mere  este un produs vegan fara organisme modificate genetic, otetul este obtinut din suc de mere  obtinut prin presare la rece.

45,83 RON
cu TVA
Cantitate

Ce este Otetul de cidru de mere?

Otetul de cidru de mere  este un produs vegan fara organisme modificate genetic, otetul este obtinut din suc de mere  obtinut prin presare la rece.

Consumul regulat de otet din cidru de mere amestecat cu apa ajuta la estomparea arsurilor la stomac.  

Merele sunt bogate in pectina,substanta care se gaseste ii in otetul din cidru de mere nefiltrat. 

Din acest motiv,acest aliment calmeaza tractul gastro-intestinal,ajuta la prevenirea crampelor stomacale,balonare si gaze.  

Otetul din cidru de mere intareste  sistemul imunitar si ajuta la mentinerea sanatatii.  

Otetul din cidru de mere scade tensiunea, detoxifica organismul si te ajuta sa slabesti.  Continutul sau bogat in pectina,de asemenea,reduce capacitatea organismului de a absorbi grasimea. Cand consumi otet din cidru de mere inainte de masa,pe langa imbunatatirea digestiei,se va diminua,senzatia de foame,ajutandu-te in felul acesta sa slabesti.

Pe langa numeroasele beneficii de care dispune acest produs, otetul de mere este cunoscut si in ingrijirea personala. Folsoste otetul de mere ca inlocuitor de balsam pentru par. Dupa fiecare spalare aplicati otet de mere diluat din apa si apoi clatiti din abundenta. Acest truc va va reda frumusetea parului, supletea si luciul parului.

Bragg
ENT02145

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie