Otet din Cidru de Mere Nepasteurizat Nefiltrat Maturat În Butoaie de Stejar 1L Raw Health

Otet din Cidru de Mere Nepasteurizat Nefiltrat Maturat In Butoaie de Stejar este un produs vegan fara organisme modificate genetic, otetul este obtinut din suc de mere obtinut prin presare la rece.

26,90 RON
cu TVA
Cantitate

Ce este Otet din Cidru de Mere Nepasteurizat Nefiltrat Maturat In Butoaie de Stejar?

Otet din Cidru de Mere Nepasteurizat Nefiltrat Maturat In Butoaie de Stejar este un produs vegan fara organisme modificate genetic, otetul este obtinut din suc de mere obtinut prin presare la rece.

Consumul regulat de Otet din Cidru de Mere Nepasteurizat Nefiltrat Maturat In Butoaie de Stejar amestecat cu apa ajuta la estomparea arsurilor la stomac.

Merele sunt bogate in pectina,substanta care se gaseste ii in Otet din Cidru de Mere Nepasteurizat Nefiltrat Maturat In Butoaie de Stejar.

Din acest motiv,acest aliment calmeaza tractul gastro-intestinal,ajuta la prevenirea crampelor stomacale,balonare si gaze.

Otet din Cidru de Mere Nepasteurizat Nefiltrat Maturat In Butoaie de Stejar intareste sistemul imunitar si ajuta la mentinerea sanatatii.

Otet din Cidru de Mere Nepasteurizat Nefiltrat Maturat In Butoaie de Stejar scade tensiunea, detoxifica organismul si te ajuta sa slabesti. Continutul sau bogat in pectina,de asemenea,reduce capacitatea organismului de a absorbi grasimea.

Otet din Cidru de Mere Nepasteurizat Nefiltrat Maturat In Butoaie de Stejar este cunoscut si in ingrijirea personala, ca inlocuitor de balsam pentru par. Dupa fiecare spalare aplicati otet de mere diluat din apa si apoi clatiti din abundenta. Acest truc va va reda frumusetea parului, supletea si luciul parului.

Raw Health
ENT02073

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie