Graviola 60 cps Herbagetica

Graviola extraxt pur este un produs 100% natural extras doar din fructe de graviola sub forma de extract si pulbere furnizand o cantiate de 400 mg de extract pur. 

46,07 RON
cu TVA
Cantitate

Ce este Graviola extraxt pur?

Graviola extraxt pur este un produs 100% natural extras doar din fructe de graviola sub forma de extract si pulbere furnizand o cantiate de 400 mg de extract pur. 

Ingrediente Graviola extraxt pur: 

Extract 5:1 din fructe de Graviola (Annona muricata) – 200mg, pulbere din fructe de Graviola – 200mg.

Datorita continutului de graviola ce este un fruct verde, in forma de inima, specific zonei amazoniene si Asiei de Sud-Est. Este folosi in medicina traditionala datorita proprietatilor sale antioxidante, imunostimulatoare si antitumorale.

Graviola are 82 de compusi activi, Acetogenine, care s-au dovedit a fi eficienti in sustinerea sanatatii organismului pe durata chimioterapiei. Graviola benefica si in tratarea infectiilor grave, are efect antitumoral si creste imunitatea. 

Graviola extraxt pur amelioreaza efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei si contribuie la mentinerea sanatatii intregului organism.

Beneficii Graviola extraxt pur:

Graviola extraxt pur are efect antioxidant, anticancerigen, creste imunitate, scade glicemia, mentine sanatatea organismului.

Administrare Graviola extraxt pur:

Graviola extraxt pur se administreaza cate 1-2 capsule pe zi

Atentionari:

Nu se administra Graviola extraxt pur femeilor insarcinate, celor care alapteaza si copiilor sub 12 ani. Cei ce urmeaza un tratament pentru tensiune arteriala, trebuie sa solicite sfatul medicului. A nu se folosi impreuna cu suplimente ce contin Coenzima Q10.

In cazul in care utilizati Graviola extraxt pur pentru o perioada mai mare de 30 de zile este recomandat consumul de probiotice sau enzime digestive. 

HERBAGETICA
ENT02388

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie