Pachet Renal Forte 60+30 gr Herbagetica

Renalforte  este un produs natural ce ajuta la reducerea inflamatiilor urinare si renale, rol antiseptic renal si urinar.

28,78 RON
cu TVA
Cantitate

Ce este Renalforte?

Renalforte  este un produs natural ce ajuta la reducerea inflamatiilor urinare si renale, rol antiseptic renal si urinar.

Renalforte  este un complex de extracte din plante cu beneficii antibiotice, antivirale, antiinflamatoare si diuretice care sustin sanatatea sistemului urinar.

Beneficii Renalforte:

Renalforte  prezinta efecte antibiotice importante in afectiuni de cistite sau nefrite determinate de diferite bacterii.

Renalforte are efecte diuretice, ajutand organismul in situatii de retentie de apa sau balonari.

Renalforte sustine sistemul imunitar si reduce infectiile care pot sa apara, fiind recomandat in terapia infectiilor renale si a cistitelor.

Datorita extractului de Coada calului, Renalforte sustine fixarea de minerale ajutatoare in organism, previne aparitia si dezvoltarea calculilor renali.  In plus, diminueaza durerile cauzate de infectiile urinare, favorizeaza eliminarea depozitelor de apa , dezinfecteaza vezica urinara si rinichii fara a determina eliminarea de vitamine si minerale benefice din organism.

Compozitie per capsula Renalforte: extract de strugurii-ursului -100 mg, extract de matase de Porumb - 50 mg, pulbere de radacin de lemn dulce-50 mg, coada-calului -50 mg,  pulbere din frunze Afin– 50 mg, Maslin- 25 mg, Coada-calului – 25mg.

Renalforte poate fi administrat atat de catre adulti, cat si de catre copii. Se adminsitreaza de care adulti 1 capsula de 3 ori pe zi, iar de catre copii de 2 ori pe zi.

Renalforte se recomanda administrarea dupa 1-2 ore de la consumul preparatelor pe baza de fier.

Nu se administreaza Renalforte copiilor mai mici de 3 ani, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza sau in cazul unor probleme de constipatie.

HERBAGETICA
ENT02321

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie