Cordyceps 10/30/1 60 cps Herbagetica

Cordyceps este un produs natural cu rol de crestere a longevitatii si vitalitatii organismului, antitumoral, chemoprotector si radioprotector, adaptogen, puternic modulator al sistemului imunitar.

60,54 RON
cu TVA
Cantitate

Ce este Cordyceps?

Cordyceps este un produs natural cu rol de crestere a longevitatii si vitalitatii organismului, antitumoral, chemoprotector si radioprotector, adaptogen, puternic modulator al sistemului imunitar.

Compozitie per capsula Cordyceps:

Extract 25:1 Ciuperca-Tibetana -204 mg, extract-200 mg, capsula vegetala hipromeloza-100mg.

Beneficii Cordyceps:

Cordyceps Ciuperca Tibetana (Cordyceps Sinensis) este un remediu natural utilizat in medicina traditionala.

Extractele standardizate sunt cele care garanteaza beneficiile Ciupercii Tibetane, asigurand continutul minim de principii active. Cele mai importante substante active din componenta Ciupercii Tibetane sunt: acidul cordicepic, polizaharidele si adenozina.

Cordyceps are un puternic rol antioxidant, contribuind la eliminarea radicalilor liberi si la intarzierea imbatranirii celulare. De asemenea, acidul cordicepic actioneaza ca un diuretic natural si prezinta un important efect antitrombotic si vasodilatator, ajutand la diminuarea presiunii intracraniene.

Cordyceps reprezinta principalele substante active din Ciuperca Tibetana, cu puternic rol adaptogen si de echilibrare a sistemului imunitar. Acestea contin (1>3) (1>6) Beta-D-Glucani, cunoscuti drept Reglatori naturali ai Raspunsului Biologic (BRM), avand rolul de a activa mecanismele naturale de aparare a organismului atunci cand este necesar.  

Va recomandam Cordyceps deoarece:

Cordyceps reprezinta cea mai eficienta forma de administrare a Ciupercii Tibetane, garantand continutul de principii active. Datorita structurii de chitina a ciupercii, aceasta are nevoie de prelucrari speciale pentru ca substantele active sa poata fi eliberate si absorbite in organism.

Cordyceps prezinta cele mai mari procente de standardizare (10% acid cordicepic, 30% polizaharide si 1% adenozina), ce asigura cele mai puternice si rapide efecte terapeutice.

Procedeul controlat de fermentatie Cordyceps asigura absorbtia si biodisponibilitatea substantelor active.

Formula Cordyceps nu contine aditivi sau ingrediente “de umplutura”. Unele produse de pe piata au in compozitia lor peste 75% dextrina, fara beneficii terapeutice evidente.

Cordyceps imbunatateste activitatea glandelor suprarenale,creste capacitatea de adaptare a organismului la factorii de stres fizici si psihici.

Cordyceps stimuleaza activitatea macrofagelor, a limfocitelor T si a celulelor NK, reducand astfel proliferarea celulelor anormale, stimuleaza moartea programata a celulelor anormale, reducand expresia proteinei NF-kβ.

Cordyceps creste performanta si rezistenta fizica, regleaza nivelul de colesterol si imbunatateste functiile sistemului cardiovascular, reste libidoul.

Cordyceps imbunatateste functiile respiratorii, ajuta functiile plamanilor prin capacitatea sa de a creste in organism productia antioxidantului natural superoxid-dismutaza.

Administrare Cordyceps:

Cordyceps se administreaza cate 1-2 capsule pe zi.

HERBAGETICA
ENT02346

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie