Despre noi

Noi credem ca viata merita traita din plin. Ca toti oamenii, am experimentat si situatii de plafonare, lipsa de energie, dezamagiri, neimpliniri si altele. Nu ne-am lasat complesiti, pentru ca suntem convinsi ca orice situatie neplacuta ne trezeste, ne impulsioneaza si ne invata o noua lectie de viata. Suferim, gresim, deci evoluam.

Ne simtim responsabili pentru ceea ce ni se intampla, de aceea ne luam constant un timp de reflectie, apoi cautam si cream oportunitati de a evolua, de a invata permanent cum sa avem grija de corp, minte si suflet. In spiritul acesta, am ales sa construim o comunitate in care si tu esti binevenit sa inveti si sa ne inveti din experienta ta.

Speram sa gasesti in Planturia inspiratie pentru un corp sanatos si o minte mai agera, mai putin infestata cu energia negativa a celor din jur. Mancarea, ca si relaxarea, sunt pentru noi un ritual. Hrana este nutritiva si pe cat posibil corect prelucrata, combinatiile de alimente tin cont de metabolism, de energia consumata zilnic. Abuzurile nu ne prea sunt pe plac. Iubim mancarea hranitoare, cu gust si o folosim pentru a ne spori starea de bine si dorinta de aventura. Pentru ca da, la fel de mult iubim aventura, mai ales in aer liber.

Vrem sa oferim alternative sanatoase alimentelor procesate sau fast-food. Nu suntem ingeri si nici nu avem pretentia ca le stim pe toate. Tot ce urmarim este ca alimentele sanatoase si nutritive sa ocupe 80% din hrana zilnica si sa ne miscam, fiecare in ritmul nostru, cu entuziasm si sa ne folosim creativitatea pentru lucruri care conteaza.

 

 

„Vreau ca oamenii care intra pe Planturia.ro sa gaseasca surse de inspiratie pentru a dobandi obiceiuri sanatoase care ii vor ajuta sa se simta mai energici, mai entuziasti, mai dornici sa-si traiasca viata la cote maxime, sa se bucure de un corp armonios si sanatos. Suntem o comunitate in continua dezvoltare pentru ca vrem sa construim afacerea in viitor pornind de la nevoile concrete ale oamenilor pe care ii servim, sa ii ajutam sa treaca peste provocari si sa le impartasim bucuriile ”. Lucian Penciu, Fondator