Fulgi de Orez Fara Gluten 375g Bauck Hof
  • Fulgi de Orez Fara Gluten 375g Bauck Hof

Fulgi de Orez Fara Gluten 375g Bauck Hof

Fulgi de Orez Fara Gluten, sunt delicioasele cereale din fermele Bauck pentru  micul dejun din casa ta. Bauck a dezvoltat un mic dejun de baza cu fulgi de orez fara gluten de calitate organica de top, cu care puteti incepe ziua excelent

23,81 RON
cu TVA
Cantitate

Ce sunt Fulgi de Orez Fara Gluten?

Fulgi de Orez Fara Gluten, sunt delicioasele cereale din fermele Bauck pentru  micul dejun din casa ta. Bauck a dezvoltat un mic dejun de baza cu fulgi de orez fara gluten de calitate organica de top, cu care puteti incepe ziua excelent.

Ingrediente Fulgi de Orez Fara Gluten:

Orez 90%, zahăr din trestie, sirop de orez, sare de mare.

Informatii nutritionale Fulgi de Orez Fara Gluten: kj 1480, kcal 348, grasimi 0,5g, acizi grasi saturati 0,1g, glucide 79,6g, zaharuri 8,4g, fibre 1,3g, proteine 5,9g, sare 0,98g.

Beneficii Fulgi de Orez Fara Gluten:

Fulgi de Orez Fara Gluten asunt deseori intalniti in dieta fara gluten, sunt consumati de persoanele diagnosticate cu boala celiaca sau de cele cu alergii la gluten. 

Glutenul este o proteina care se gaseste in numeroase soiuri de cereale: grau, orz, secara, ovaz. Glutenul este un tip specific de proteina care nu se gaseste insa in compozitia carnii sau a oualor.

Recomandari Fulgi de Orez Fara Gluten:

Va recomandam Fulgi de Orez Fara Gluten dimineta, pentru un mic dejun echilibrat.

Bauck Hof
ENT01987

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie