Miere cruda Tei 500g ECO APILAND
  • Miere cruda Tei 500g ECO APILAND

Miere cruda Tei 500g ECO APILAND

Miere cruda Tei 500g ECO APILAND, este o miere cu o aroma puternica, foarte placuta, cu reflexe luminoase galbene si portocalii, care cristalizeaza usor, mai ales daca este tinuta la rece.

21,53 RON
cu TVA
Cantitate

 Miere cruda Tei 500g ECO APILAND

Este o miere cu o aroma puternica, foarte placuta, cu reflexe luminoase galbene si portocalii, care cristalizeaza usor, mai ales daca este tinuta la rece.

Mierea de tei prezintă efecte calmante, sedative, fiind un remediu foarte indicat contra insomniilor. Este un foarte bun antiinflamator al căilor respiratorii, ameliorand bronșitele. În caz de răceală, miereade tei facilitează evacuarea secrețiilor nazale. Pe lângă toate acestea, previne migrenele sau alte tipuri de durere. 

Mierea este un aliment înzestrat cu proprietăţi curative sau cosmetice absolut extraordinare, cunoscute încă din timpuri stravechi. Astfel, Hipocrate folosea mierea pentru a trata boli respiratorii, intestinale sau renale şi, pentru a îngriji plăgile celor răniţi în lupte.

Mierea este o sursă de sănătate pentru organism, dar trebuie sa ne asiguram ca nu a fost prelucrata complex industrial. Astfel, dacă este încălzită peste nivelul de 40 grade C, mierea își pierde proprietățile terapeutice, devenind chiar toxica, prin transformarea zaharurilor in aldehidahidroximetilfurfurol. 

Un mic pont: o miere prelucrata termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, Mierea de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză.

Indiferent de originea florală, orice tip de miere prezintă efecte energizante, antiinflamatorii și antimicrobiene.

În plus, fiecare sortiment în parte are calitățile sale specifice.

Apiland
ENT00460

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie