Tonicul apicultorului 20 fiole APILAND
  • Tonicul apicultorului 20 fiole APILAND

Tonicul apicultorului 20 fiole APILAND

Tonicul apicultorului 20 fiole APILAND, intareste sistemul imunitar, stimuleaza activitatea cerebrala, elimina insomnia si oboseala.

 

119,90 RON
cu TVA
Cantitate

Tonicul apicultorului 20 fiole APILAND

Beneficii

Intareste sistemul imunitar
Stimuleaza activitatea cerebrala
Elimina insomnia si oboseala

 

Compozitie

Fiola de 20ml

 

Fiecare fiola contine

1000 mg Laptisor de matca PUR; 

500 mg Extract de polen; 

50 mg Extract de propolis; 

4000 mg miere;

Apa purificata.

 

Mod de administrare

Copii - 1 fiola/zi

Adulti - 1-2 fiole/zi

Se administreaza, de preferinta dimineata, cu 20-30 minute inainte de masa.

  

Mod de pastrare

La temperatura camerei.

Laptisorul de matca pur este renumit pentru intarirea sistemului imunitar, stimularea activitatii cerebrale, eliminarea insomniei si a oboselii. Laptisorul de matca pur este singura sursa naturala de ACETILCOLINA, mediator in procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursa de Acid 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral) care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. Contine toata paleta de aminoacizi esentiali (18 la numar) care nu pot fi sintetizati de organism. Este sursa naturala, numarul 1 de acid pantotenic - vitamina B5 - care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reactiilor biochimice intracelulare.

Polenul este bogat in fibre, vitaminele A si K, vitamina C. Actioneaza benefic asupra stomacului, ficatului, bilei si a colonului, normalizand tranzitul intern; imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria.

Propolisul purificat este bogat in flavonoide si polifenoli, cu puternice proprietati antioxidante, antifungice si antibacteriene. Propolisul stimuleaza formarea de anticorpi, intarind astfel sistemul imunitar.

Apiland
ENT00451

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie