Tonic regal 10 fiole BIO APILAND
  • Tonic regal 10 fiole BIO APILAND

Tonic regal 10 fiole BIO APILAND

Tonic regal 10 fiole BIO APILAND, intareste sistemul imunitar, stimuleaza activitatea cerebrala, elimina insomnia si oboseala.

65,18 RON
cu TVA
Cantitate

Tonic regal 10 fiole BIO APILAND

Beneficii

Intareste sistemul imunitar
Stimuleaza activitatea cerebrala
Elimina insomnia si oboseala

 

Compozitie

Fiola 10 ml

 

Fiecare fiola contine

1000 mg Laptisor de matca PUR;

100 mg Ginseng;

4900 mg miere;

apa purificata.

 

Administrare

Copii - 1 fiola/zi.

Adulti - 1-2 fiole/zi.

Se administreaza de preferinta dimineata, cu 20 - 30 minute inainte de masa.

 

 

Mod de pastrare

La temperatura camerei.

 

Laptisorul de matca si Ginsengul sunt renumite pentru intarirea sistemului imunitar, stimularea activitatii cerebrale, eliminarea insomniei si a oboselii.

Laptisorul de matca pur este singura sursa naturala de ACETILCOLINA, mediator in procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursa de Acid 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral) care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. Contine toata paleta de aminoacizi esentiali (18 la numar) care nu pot fi sintetizati de organism. Este numarul 1 de acid pantotenic - vitamina B5 - care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reactiilor biochimice intracelulare.

Ginsengul - planta minune sau radacina vietii - este o sursa naturala de energie vitala. Ajuta la incetinirea procesului imbatranirii si la atenuarea efectelor acestuia. Este un bun afrodisiac prevenind disfunctiile sexuale, sporind fertilitatea si potenta.

 

Apiland
ENT00448

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie