Branca Ursului 60cpr DACIA PLANT
  • Branca Ursului 60cpr DACIA PLANT

Branca Ursului 60cpr DACIA PLANT

Branca Ursului 60cpr DACIA PLANT, sustinerea fertilitatii la ambele sexe; imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului;mentinerea potentei.

23,82 RON
cu TVA
Cantitate

Branca Ursului 60cpr DACIA PLANT

Branca ursului (Heracleum sphondylium) este o planta recomandata pentru normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei si imbunatatirea vitalitatii organismului.

Branca-ursului face parte din familia Umbelliferae, fiind o planta inalta cu frunze mari de culoare verde inchis si flori albe. Creste in padurile luminoase si umede, pe dealuri, marginea apelor si a drumurilor. Numele de "ginseng-romanesc" i se potriveste probabil mai bine decat oricarei alte plante din flora romaneasca. In trecut branca-ursului se folosea pentru cresterea vitalitatii si tratarea impotentei, frigiditatii si sterilitatii. In medicina traditionala planta se intrebuinteaza pentru reducerea starilor de oboseala si epuizare, fiind recomandata si persoanelor varstnice, deoarece o scutesc de neplacerile declinului fizic, redand tonusul si pofta de viata.

Mod de administrare:

Adulti: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 minute inaintea mesei.
Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Ingrediente: Branca-ursului (Heracleum sphondylium) - extract apos 10:1 din radacini (250 mg); branca-ursului (Heracleum sphondylium) - parti aeriene, radacini si seminte (150 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Contribuie la:

- sustinerea fertilitatii la ambele sexe;
- imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului;
- mentinerea potentei.

Contraindicatii:

Sarcina, alaptare sau intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

 

ENT00248

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie