Rondele din orez cu glazura de Lupin 75g Sanovita
  • Rondele din orez cu glazura de Lupin 75g Sanovita

Rondele din orez cu glazura de Lupin 75g Sanovita

Rondele din orez cu glazura de Lupin 75g Sanovita, desertul savuros, fara lactoza, care imbina beneficiile pentru sanatate pe care le ofera orezul cu proteinele vegetale fara colesterol din faina de lupin. 

2,60 RON
cu TVA
Cantitate

Rondele din orez cu glazura de Lupin 75g Sanovita

Desertul savuros, fara lactoza, care imbina beneficiile pentru sanatate pe care le ofera orezul cu proteinele vegetale fara colesterol din faina de lupin. O combinatie crocanta, cu aroma de ciocolata alba. Orezul este, in momentul de fata, cea mai populara cereala din lume, iar proprietatile sale, cu beneficii majore asupra sanatatii sunt cunoscute la scara larga: bogat in complexul de vitamine B, sarac in grasimi si lipsit total de gluten.

Lupinul este o leguminoasă cu un continut scazut de grasimi, un numar mare de aminoacizi esentiali, minerale, un continut mai mare de proteine ​​(40%) comparativ cu alte leguminoase si o cantitate importantă de fibre alimentare (28%).

Ingrediente: orez expandat, glazura cu faina de lupin (zahar, ulei de palmier, faina de lupin 12%, emulgator lecitina de soia, aroma de ciocolata alaba).

Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic.

Sanovita
ENT01230

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie