Fulgi de drojdie inactivă 100g Sanovita
  • Fulgi de drojdie inactivă 100g Sanovita

Fulgi de drojdie inactivă 100g Sanovita

Fulgi de drojdie inactivă 100g Sanovita, se foloseste pentru a imbunatati valoarea nutritiva si gustul mancarurilor, avand un gust asemanator branzeturilor.

9,94 RON
cu TVA
Cantitate

Fulgi de drojdie inactivă 100g Sanovita

Supliment alimentar bogat in vitamine si minerale. Contine complezul de vitamine B, vitamina E, minerale, proteine si aminoacizi.

Se foloseste pentru a imbunatati valoarea nutritiva si gustul mancarurilor, avand un gust asemanator branzeturilor. Se poate folosi si ca agent de legare (inlocuitor de ou) in chiftelute, perisoare, drob etc.

Fulgii de drojdie sunt o sursa importanta de proteine, avand peste 55% proteina de calitate, 18 amino-acizi si 15 minerale. Un alt beneficiu major al fulgilor de drojdie uscata este continutul mare de vitamina B. Vitamina B este responsabila de mentinerea unui nivel echilibrat de stres, imbunatateste aspectul pielii si previne cancerul de pancreas.
De asemenea, fulgii de drojdie mentin nivelul optim de colesterol, ajuta la buna functionare a ficatului si ajuta la curatarea intestinului.

Recomandari de utilizare:

Fulgii de drojdie uscata pot fi folositi cu incredere in bucatarie pentru a da gust mancarurilor, fiind ideal in perioadele de post, ca si inlocuitor al cascavalului. Fulgii se pot folosi cu incredere pe cartofi, piureuri, bruschete si alte sortimente de mancare.

Este recomandat sa nu se depaseaza doza zilnica de 10g.

Sanovita
ENT01272

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie