Favibeauty-Balsam Pentru Par 200ml FAVISAN
  • Favibeauty-Balsam Pentru Par 200ml FAVISAN

Favibeauty-Balsam Pentru Par 200ml FAVISAN

Favibeauty-Balsam Pentru Par 200ml FAVISAN, este destinat îngrijirii părului degradat, aspru, cu tendința de a se încurca.

11,65 RON
cu TVA
Cantitate

Favibeauty-Balsam Pentru Par 200ml FAVISAN

 

cu ulei de cătină, germeni de grâu, miere, vitamina B5

Datorită aportului bogat de vitamine din uleiul de cătină, produsul netezește și dă strălucire părului. Germenii de grâu sunt surse naturale de ceramide, vitamina A, B, E și aminoacizi: au calități nutritive și antioxidante. Vitamina B5 (denumită factorul împotriva încărunțirii părului), contribuie la regenerarea și revitalizarea lui. Este destinat îngrijirii părului degradat, aspru, cu tendința de a se încurca.

Mod de utilizare: Se aplică pe părul umed, după spălare (șamponare și clătire)  și se masează ușor. După 3-5 minute, se clătește cu apă caldă. În final părul devine mătăsos, lucios și ușor de pieptănat.

Ingrediente: aqua, cetyl  stearilic alcohol, glycerin, polisorbatum 80, natural flavour apple, vasselinum album, potasium sorbate, Hippophae rhamnoides, Triticum germinatum, Castor oil, sodium laurylsulfate, disodium phosphate, mel, Argania spinosa oil*, ascorbic acid (vit. C), panthotenic acid (vit. B5)

*ingrediente provenite din agricultura biologică 

FAVISAN
ENT01026

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie