Colesterol 1, capsule 63 buc FARES
  • Colesterol 1, capsule 63 buc FARES

Colesterol 1, capsule 63 buc FARES

Colesterol 1, Capsule 63 Buc, contribuie la menţinerea nivelului normal al colesterolului. Stimulează metabolismul lipidelor şi colesterolului.

23,57 RON
cu TVA
Cantitate

Colesterol 1, Capsule 63 Buc

  •          63 capsule a 400 mg
  •          Contribuie la menţinerea nivelului normal al colesterolului.
  •          Stimulează metabolismul lipidelor şi colesterolului.

INGREDIENTE/CAPSULĂ:

-extract uscat de frunze de măslin (Oleae folium) standardizat în min. 10% oleuropeină 120 mg

-frunze de măslin (Oleae folium) 100 mg

-păpădie (Taraxaci herba) 60 mg

-frunze de mesteacăn (Betulae folium) 60 mg

-rostopască (Chelidonii herba) 40 mg

-extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat în min. 2,5% cinarină 20 mg.

Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

 

Frunzele de măslin scad colesterolul rău (LDL) şi colesterolul total, cresc colesterolul bun (HDL), reduc tensiunea arterială, ajută la neutralizarea radicalilor liberi (efect antioxidant), având un rol important în protejarea pereţilor vasculari.

 

Anghinarea contribuie la scăderea nivelului colesterolului sangvin atât prin reducerea sintezei cât şi prin transformarea lui în acizi biliari. Cercetările asupra efectelor acestei plante au demonstrat acţiunea protectoare hepatică, stimulentă asupra vezicii biliare şi de întărire a funcţiei antitoxice a ficatului.

 

Rostopasca este o plantă cu proprietăţi hepatoprotectoare, creşte secreţia biliară și pancreatică responsabilă de digestia grăsimilor, contribuie la scăderea colesterolului prin transformarea sa în acizi biliari.

 

Păpădia reduce biosinteza de colesterol în organism, susţine buna funcţionare a ficatului şi vezicii biliare favorizând digestia și metabolizarea grăsimilor.

 

Frunzele de mesteacăn au proprietăţi depurative şi diuretice recunoscute, facilitând astfel eliminarea colesterolului şi deşeurilor metabolice din organism.

 

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

-susţine digestia şi metabolizarea normală a lipidelor şi a colesterolului la nivel hepatic, stimulează transformarea colesterolului în acizi biliari

-reduce biosinteza de colesterol la nivel hepatic

-ajută la menţinerea sănătăţii sistemului cardio-vascular şi reduce riscul depunerii de colesterol pe pereții vaselor sangvine

-protejează ficatul

-protejează celulele şi ţesuturile organismului față de radicalii liberi prin efectul antioxidant

-favorizează reducerea valorilor tensiunii arteriale.

 

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 7 ani, în obstrucţie biliară sau risc crescut pentru obstrucţie biliară, insuficienţă hepatică severă, insuficienţă renală acută şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

 

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

 

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

 

MOD DE ADMINISTRARE:

1 capsulă de 3 ori pe zi, după masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3 luni.

 

ENT00850

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie