Ceai Noapte Buna, punga a 50 gr FARES
  • Ceai Noapte Buna, punga a 50 gr FARES

Ceai Noapte Buna, punga a 50 gr FARES

Noapte Buna, punga a 50 gr, acest ceai are acţiune sedativă, relaxantă şi calmantă prin compoziţia complexă a plantelor din formula sa. Sunătoarea conţine ulei volatil cu efect calmant şi hipericină cu efect antidepresiv.

6,59 RON
cu TVA
Cantitate

Noapte Buna, punga a 50 gr

Favorizează instalarea unui somn natural

Ingrediente: sunătoare (Hyperici herba) 24%, roiniţă (Melissae herba), rădăcină de valeriană (Valerianae radix) 11%, conuri de hamei (Lupuli strobuli), sulfină (Meliloti herba), măghiran (Majoranae herba), flori de tei (Tiliae flos), pasiflora (Passiflorae herba) 5%, flori de lavandă (Lavandulae flos).

Efect

Acest ceai are acţiune sedativă, relaxantă şi calmantă prin compoziţia complexă a plantelor din formula sa. Sunătoarea conţine ulei volatil cu efect calmant şi hipericină cu efect antidepresiv. Ea asigură o bună calitate a somnului menţionând un tonus ridicat peste zi. Roiniţa, rădăcina de valeriană, conurile de hamei şi passiflora au acţiune sedativă a sistemului nervos central, combat agitaţia şi induc un somn odihnitor. Acestora li se adaugă acţiunea liniştitoare şi calmantă a uleiurilor volatile din tei, maghiran şi lavandă.

Recomandări

Insomnii, nervozitate, stări depresive, distonii neuro-vegetative, migrene.

Contraindicaţii

Nu este indicat copiilor sub 14 ani, persoanelor hipotensive şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare

Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Efecte secundare şi interacţiuni

La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.

Preparare

Peste 1-2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Întrebuinţare

-       Se beau 1-2 căni seara, sau la nevoie.

-       Durata unei cure este de 3-4 săptămâni.

-       Cura se poate relua după o pauză de o lună.

Asocieri recomandate:

Pentru un efect mai puternic şi rapid ceaiul Noapte bună-N130 se poate asocia cu capsule Noapte bună-N136 şi ulei esenţial de lavandă şi melissa.

Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă:

Vă recomandăm menţinerea unui program de viaţă cât mai ordonat, cu realizarea de exerciţii fizice zilnic, ieşirea în natură cel puţin o dată pe săptămână, relaxarea înainte de culcare, consumul de ceaiuri din plante medicinale cu efect calmant, liniştitor, aromaterapie în dormitor cu ulei de lavandă sau melissa.

Evitaţi stresul, surmenajul intelectual sau fizic, sedentarismul, alimentaţia cu aditivi, coloranţi, semipreparate, consumul de băuturi carbogazoase, medicaţia care are ca efecte secundare insomnia şi încercaţi înlocuirea ei cu alte tratamente, eventual pe bază de remedii naturale.

Seara evitaţi excitantele: alcoolul, tutunul, cafeaua, ceaiul verde sau negru, cola, alte băuturi stimulente, mesele copioase.

O baie caldă cu ulei de portocale sau lavandă, ori o şedinţă de masaj se pot dovedi de un real folos pentru un somn odihnitor.

Prezentare: cutie a 50 grame

 

ENT00642

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie