Faina de canepa ECO 500g Natural Hemp Heart
  • Faina de canepa ECO 500g Natural Hemp Heart
  • Faina de canepa ECO 500g Natural Hemp Heart

Faina de canepa ECO 500g Natural Hemp Heart

In faina proteica de canepa gasim ambele tipuri de proteine: structurale si biologic active. Proteinele structurale includ colagenul, creatina si fibrogenul. Proteina din faina de canepa contine toti cei 8 aminoacizi esentiali, fara de care alimentatia noastra ar fi grav afectata: arginina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, valina.
Produs in Romania
Certificat Ecologic

32,76 RON
cu TVA
Cantitate

In faina proteica de canepa gasim ambele tipuri de proteine: structurale si biologic active. Proteinele structurale includ colagenul, creatina si fibrogenul. Proteina din faina de canepa contine toti cei 8 aminoacizi esentiali, fara de care alimentatia noastra ar fi grav afectata: arginina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, valina.
Produs in Romania
Certificat Ecologic

Beneficii:
Faina proteica de canepa este indicata pentru:
Constipatie. Continutul mare de fibre alimentare din faina de canepa este remediul ideal Impotriva constipatiei.
Alimentatia vegetarienilor si celiaci. Faina de canepa este fara gluten si suplineste foarte bine lipsa carnii, datorita continutului de proteine si a prezentei celor 8 aminoacizi esentiali.
Mentinerea sanatatii parului si a unghiilor. Continutul de colagen si fibrogen recomanda faina de canepa pentru stoparea caderii parului.
Alimentatia diabeticilor pentru ca are un index glicemic scazut (carbohidrati 11.3%), fiind Inacelasi timp nutritive, astfel, ea poate sa dea senzatia de satietate fara sa creasca nivelul zaharului In sange.
Imbunatatirea memoriei. Lecitina continuta ajuta In perioadele de solicitare intelectuala intensa. Deoarece este naturala, se absoarbe foarte usor.
Osteoporoza, contine 210 mg calciu la 100 g produs. Fiind din resursa naturala, calciul este usor asimilabil, acest mineral duce la Intarirea lor.

Sugestii de consum:
Faina proteica de canepa poate fi folosita pentru prepararea de checuri, paine, biscuiti, pizza (procent recomandat este de max 8%) si ca amestec pentru bauturi energizante pentru sportivii de performanta.
 

ENT02571

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie