Olivoforte 60 cps Herbagetica
  • Olivoforte 60 cps Herbagetica

Olivoforte 60 cps Herbagetica

Olivoforte este un produs natural ce te apara de infectii, scade glicemia si tensiunea arteriala, impiedica procesul de oxidare la nivel celular, stimuleaza functiile sistemului imunitar.

34,22 RON
cu TVA
Cantitate

Ce este Olivoforte?

Olivoforte este un produs natural ce te apara de infectii, scade glicemia si tensiunea arteriala, impiedica procesul de oxidare la nivel celular, stimuleaza functiile sistemului imunitar.

Compozitie per capsula Olivoforte:

Extract de frunze de maslin – 200mg, pulbere din Frunze de maslin– 200 mg.

Beneficii Olivoforte:

Olivoforte reprezinta un produs cu beneficii importante pentru organism.

Olivoforte administrat in doze mari a demonstrat efecte spectaculoase pentru intarirea sistemului imunitar chiar in cazul pacientilor cu SIDA.

Oleuropeina, substanta activa din componenta frunzelor de maslin, ajuta organismul in lupta contra inflamatiilor si combaterea bolilor. Remediu de un real ajutor in cazul diferitelor tipuri de infectie, nu interactioneaza negativ cu administrarea concomitenta de antibiotice, antifungice sau antivirale de sinteza.

Administrare Olivoforte:

Olivoforte poate fi administrat atat de catre adulti, cat si de catre copii. Se adminsitreaza de care adulti 1 capsula de 4 ori pe zi, iar de catre copii de 3 ori pe zi.

Atentionari:

Olivoforte este recomadat cu prudenta in administrare in cazul femeilor insarcinate sau a celor care alapteaza. Contraindicat in caz de calculi biliari (poate provoca migrarea acestora).

HERBAGETICA
ENT02269

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie