Colesteronat 60 cps Herbagetica
  • Colesteronat 60 cps Herbagetica

Colesteronat 60 cps Herbagetica

Colesteronat este un produs bio, ce echilibreaza metabolismul, reduce nivelul de colesterol si trigliceride, insa ajuta si la imbunatatirea functiilor sistemului digestiv.

34,22 RON
cu TVA
Cantitate

Ce este Colesteronat?

Colesteronat este un produs bio, ce echilibreaza metabolismul, reduce nivelul de colesterol si trigliceride, insa ajuta si la imbunatatirea functiilor sistemului digestiv.

Datorita formulei bazata pe extracte din plante, Colesteronat are un rol important in reglarea nivelului de trigliceride si colesterol si de normalizare a metabolismului grasimilor.

Compozitie per capsula Colesteronat: 

Extraxt de cicoare: 123,55 mg pulbere din frunze de anghinare: 123,55 mg,extract din frunze de maslin: 51,45 mg, Troscot: 25,725 mg Alga Kelp: 25,725 mg.

Beneficii Colesteronat:

Datorita extractul de cicoare Colesteronat, are o actiune importanta in reducerea nivelului de colesterol negativ.

Colesteronat se dovedeste un adjuvant de nadejde pentru persoanele cu nivel oscilant al glicemiei sau cu diabet si care prezinta un risc ridicat pentru dezvoltarea bolilor cardiovasculare.

Colesteronat contine extract de frunze de maslin ce ajuta la echilibrarea nivelul de grasimi din organism si regleaza tensiunea arteriala, astfel este considerat un bun protector al sistemului cardiac. Colesteronat are rol antioxidant, diminuand riscul de ateroscleroza.

Pulberile de Anghinare, Kelp si Troscot intensifica beneficiile extractelor standardizate. Kelp reprezinta o alga bruna care impiedica absorbtia de grasimi saturate. Echilibrul nivelului de colesterol pozitiv este mentinut de cianina din Anghinare cu beneficii importante asupra sistemului cardiovascular. Pulberea de Troscot are un bun efect remineralizant si antiinflamator, ajuta in tratarea afectiunilor rinichilor si ale aparatului digestiv.

Administrare Colesteronat:

Atat pentru adulti cat si pentru copii: este recomandata o 1 capsula de Colesteronat de 3 ori pe zi.

Atentionari:

Colesteronat se administra cu prudenta in timpul sarcinii. In cazul diabeticilor dependenti de insulina, administrarea capsulelor de Colesteronat se va face sub supraveghere medicala, pentru o eventuala ajustare a dozelor de insulina.

HERBAGETICA
ENT02253

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie