Fiole laptisor de matca 3ml Floritene
  • Fiole laptisor de matca 3ml Floritene

Fiole laptisor de matca 3ml Floritene

Fiole laptisor de matca 3ml Floritene, este un agent revitalizant si reda pielii echilibrul, capabil sa elimine semnele de oboseala ale pielii, redandu-i stralucirea si catifelarea.

7,51 RON
cu TVA
Cantitate

Fiole laptisor de matca 3ml Floritene, este un agent revitalizant si reda pielii echilibrul, capabil sa elimine semnele de oboseala ale pielii, redandu-i stralucirea si catifelarea.

Prin aplicarea laptisorului de matca pe piele, aceasta este protejata de conditiile externe agresive si totodata sunt incetinite efectele imbatranirii pielii, datorita continutului ridicat de vitamina B5, care restabileste structura si supletea epidermei.

Greamaj: 10 x 3ml | Articol: F164

Instructiuni:

Agitati bine inainte de utilizare. Aplicati jumatate din continutul fiolei zilnic, de preferinta seara, pe o piele perfect uscata si curatata, pe fata, gat si decolteu, evitand zona delicata din jurul ochilor. Lasati sa actioneze , apoi aplicati, daca este nevoie, crema de noapte adecvata.

Are numeroase proprietati, activeaza respiratia celulara si schimburile metabolice intre celule si mediul lor biologic. Este cunoscut pentru efectele sale energizante si hranitoare, este un agent revitalizant si reda pielii echilibrul. Este capabil sa elimine semnele de oboseala ale pielii, redandu-i stralucirea si catifelarea.

 

Floritene
ENT01543

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie