Ulei Coacaze Negre 10ml Adams Vision
  • Ulei Coacaze Negre 10ml Adams Vision

Ulei Coacaze Negre 10ml Adams Vision

Ulei Coacaze Negre 10ml Adams Vision, este un ulei pretios ce contine o serie de elemente esentiale pentru piele, recomandat in special pentru tenul matur, tern, pielea sensibila sau reactiva. Concentrat, bogat si hranitor aduce beneficii pielii având preoprietati regeneratoare si revitalizante.

10,00 RON
cu TVA
Cantitate

Ulei Coacaze Negre 10ml Adams Vision, este un ulei pretios ce contine o serie de elemente esentiale pentru piele, recomandat in special pentru tenul matur, tern, pielea sensibila sau reactiva. Concentrat, bogat si hranitor aduce beneficii pielii având preoprietati regeneratoare si revitalizante.

Uleiul extras din semintele fructului este bogat în acid gamma-linolenic (pâna la 20% GLA), un ingredient important pentru mentinerea elasticitatii pielii. Acidul gama-linolenic nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu înca peste 10 acizi grasi esentiali confera acestui ulei eticheta de pretios si esential pentru piele.

 

Uleiul de coacaze negre aduce beneficii în special pielii mature, devitalizate, deteriorate sau îmbatrânite prematur. Foarte bine tolerata de pielea sensibila, afectata de eczeme sau psoriazis si de pielea reactiva.

Ingrediente: Ulei din seminte de Ribes nigrum (Blackcurrant)

Tara de origine: Olanda.

 

ENT01682

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie