Ulei de Luminita noptii 10ml NOU Adams Vision
  • Ulei de Luminita noptii 10ml NOU Adams Vision

Ulei de Luminita noptii 10ml NOU Adams Vision

Ulei de Luminita noptii 10ml NOU Adams Vision, este apreciat pentru efectul regenerator si antirid, ce incetineste procesul de imbatranire a pielii, uleiul de Luminita Noptii este ideal pentru ingrijirea zonei delicate in jurul ochilor, a pielii sensibile, pentru netezirea ridurilor si in aplicatii anti-aging.

10,95 RON
cu TVA
Cantitate

Ulei de Luminita noptii 10ml NOU Adams Vision, este apreciat pentru efectul regenerator si antirid, ce incetineste procesul de imbatranire a pielii, uleiul de Luminita Noptii este ideal pentru ingrijirea zonei delicate in jurul ochilor, a pielii sensibile, pentru netezirea ridurilor si in aplicatii anti-aging.

Luminita noptii (Oenothera biennis) sau onagrul, este o planta erbacee din familia Onagracee. Florile, de culoare galbena, se deschid seara, putin inainte de caderea noptii, si stau deschise pana a doua zi, dupa care se inchid si se usuca. Seara, alti boboci se deschid.

Proprietatile uleiului de Luminita Noptii:

  •          favorizeaza regenerarea cutanata si mentinerea elasticitatii pielii
  •          ingrijirea oricarui tip de piele, in special a tenului matur, ridat
  •          ten uscat, piele care se deshidrateaza repede
  •          ingrijirea zonei delicate din jurul ochilor, a gatului si decolteului
  •          calmarea pielii sub influenta factorilor externi
  •          mentinerea elasticitatii pielii si pentru prevenirea vergeturilor
  •          ingrijirea parului deteriorat, vopsit, cu varfuri despicate
  •          ingrijirea unghiilor subtiri

Aplicatii: este un produs potrivit pentru orice tip de ten

  •          ingrijieste atent ten, gatul, decolteul si zona ochilor
  •          pielea matura, ridata si imbatranit
  •          regenereaza pielea afectata de factori externi: expunerea la soare, arsuri usoare, poluare
  •          calmeaza pielea afectata de iritatii

Administrare:

  •          se poate folosi amestecat cu alte uleiuri vegetale sau ca ingredient in compozitii cosmetice, dozaj indicativ 1 - 10%
  •          este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, par sau unghii
  •          pentru prepararea a unei creme, lapte sau ulei de corp
  •          in felurite compozitii cosmetice sub forma de: creme, lotiuni si seruri pentru fata, creme contur de ochi
  •          o picatura adaugata in doza zilnica de crema.

 

ENT01687

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie