SuperC+Zn 30 tab.masticabile (300mg vit.C + 5mg Zn) Adams Vision
  • SuperC+Zn 30 tab.masticabile (300mg vit.C + 5mg Zn) Adams Vision

SuperC+Zn 30 tab.masticabile (300mg vit.C + 5mg Zn) Adams Vision

SuperC+Zn 30 tab.masticabile (300mg vit.C + 5mg Zn) Adams Vision, contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar, la reducerea extenuării și crește absorbtia fierului.

12,79 RON
cu TVA
Cantitate

SuperC+Zn 30 tab.masticabile (300mg vit.C + 5mg Zn) Adams Vision, contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar, la reducerea extenuării și crește absorbtia fierului.

Zincul contribuie la functia cognitivă normală, la mentinerea fertilitătii și fertilitătii și reproducerii normale, la mentinerea sănătătii sistemului osos.

Indicatii: Vitamina C contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar, contribuie la reducerea extenuării și crește absorbtia fierului, iar Zincul contribuie la functia cognitivă normală, la mentinerea fertilitătii și reproducerii normale, la mentinerea sănătătii sistemului osos.

Precautii: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viată sănătos. Consultati medicUl înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteti însărcinată sau dacă alăptati.

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici!

 

 

ENT01672

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie