Ginkgo Biloba 60cps. Adams Vision
  • Ginkgo Biloba 60cps. Adams Vision

Ginkgo Biloba 60cps. Adams Vision

Ginkgo Biloba 60cps.  Adams Vision, contine ginkgolide, un principiu foarte benefic in cadrul unui numar mare de tratamente legate de tulburarile circulatorii.

21,58 RON
cu TVA
Cantitate

Ginkgo Biloba 60cps.  Adams Vision, contine ginkgolide, un principiu foarte benefic in cadrul unui numar mare de tratamente legate de tulburarile circulatorii.

Ginkgo este un antioxidant puternic, favorizeaza vasodilatarea vaselor sanguine (adica cresterea acestora in diametru), imbunatateste memoria si are o actiune benefica in lupta cu anxietatea si depresia!

Acest arbore este un supravietuitor miraculos al unei lumi disparute, o planta care a trait pe acest pamant acum 270 milioane de ani. Iar aceasta nu este totul, Ginkgo biloba este si una din cele mai longevive specii de arbori de pe planeta noastra, existand in prezent in lume exemplare care au atins venerabila varsta de 3500 de ani.

Substantele active continute in frunzele de Ginkgo, pe langa proprietatile de antioxidant, au influenta benefica asupra circulatiei sanguine si vaselor de sange, contribuind la cresterea fluxului de sange spre creier si extremitatile membrelor.

O mai buna vascularizare a creierului imbunatateste activitatea acestuia si creste randamentul intelectual.

Sangele transporta mai mult oxigen in creier care are nevoie de acesta pentru a indeplini sarcini diverse. Ginkgo contribuie la imbunatatirea memoriei si are o actiune eficienta impotriva anxietatii si depresiei.  

 

Este recomandat ca tratament simptomatic la varstnici pentru tulburari ale circulatiei sanguine si functiilor cerebrale care apar odata cu varsta (tulburari de memorie, scaderea capacitatilor intelectuale, indispozitiesi anxietate, ameteala, tinitus, tulburari ale somnulu). De asemenea, este recomandat in afectiunile circulatorii cronice ale extremitatilor.

 

ENT01655

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie