Vitamina D 5000 UI – 60 tablete Adams Vision
  • Vitamina D 5000 UI – 60 tablete Adams Vision

Vitamina D 5000 UI – 60 tablete Adams Vision

Vitamina D 5000 UI – 60 tablete Adams Vision, contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului, contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

28,83 RON
cu TVA
Cantitate

Vitamina D 5000 UI – 60 tablete Adams Vision, contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului, contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la mentinerea sanatatii dintilor, la functionarea normala a sistemului imunitar.  

Vitamina D ajuta absorbtia calciului din alimente, previne aparitia facturilor oaselor, ajuta sistemul imunitar si are un rol important in dezvoltarea si functionarea cerebrala normala.

Conform studiilor nivelul scazut de vitamina D afecteaza sanatatea sistemului osos si muscular si poate duce la depresie, anxietate si la obezitate. 

 Roluri si caracteristici

  •           asigura transportul calciului si fosforului in zonele corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini cresterea osaturii infantile si remineralizarea osaturii adulte
  •          permite absorbtia mineralelor in intestin, apoi transportul calciului in sange
  •          stimuleaza reabsorbtia fosforului in rinichi
  •          intareste sistemul imunitar.

Vitamina D este continuta de pestele gras - hering, sardina, somon - si untura de peste (morun, ton, calcan), galbenus de ou, unt, lapte integral si lactate nedegresate.

Spre deosebire de celelalte, vitamina D poate fi produsa de organism. De fapt, procesul de sinteza al vitaminei D existenta in epiderma este declansat de razele ultraviolete, fiind absorbita imediat de vasele sangvine.

Precautii: 

  •          Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata.
  •          Nu depasiti doza zilnica recomandata.
  •          Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptat

 

 

ENT01768

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie