SARURI REHIDRATARE ORALA+PROBIOTIC+DIOSMECTITA 12+6+6plicuri | LAB.REMEDIA
  • SARURI REHIDRATARE ORALA+PROBIOTIC+DIOSMECTITA 12+6+6plicuri | LAB.REMEDIA

SARURI REHIDRATARE ORALA+PROBIOTIC+DIOSMECTITA 12+6+6plicuri | LAB.REMEDIA

SARURI REHIDRATARE ORALA+PROBIOTIC+DIOSMECTITA 12+6+6plicuri | LAB.REMEDIA, ajută la corectarea stărilor de deshidratare și a dezechilibrului electrolitic la copii și adulți.

20,68 RON
cu TVA
Cantitate

SARURI REHIDRATARE ORALA+PROBIOTIC+DIOSMECTITA 12+6+6plicuri | LAB.REMEDIA, ajută la corectarea stărilor de deshidratare și a dezechilibrului electrolitic la copii și adulți.

Compoziție: plicuri A – Probiotic: Green Sugar,  Lynside Pro SCB (drojdie activă uscată de Saccharomyces cerevisiae var. Boulardii - min. 5x10ufc/g) – 0,25g, Inulină - fibre alimentare extrase din rădăcină de Cicoare (Cichorium inthybus) – 0,2g

Compoziție plicuri B - Săruri de Rehidratare Orală:dextroză anhidră - 3,532g, clorură de sodiu 0,614g, citrat de sodiu dihidrat - 0,510g, clorură de potasiu - 0,263g, aromă de portocale, extract de Stevia rebaudiana. 

 

Compoziție plicuri C – Diosmectită: Diosmectită - 3 g, aromă de portocale, extract uscat din frunze de Stevie (Stevia rebaudiana), cu 95 % total steviolglicozide (îndulcitor natural).

Mod de administrare:
Plic A – Probiotic:1 – 2 plicuri pe zi. Un plic de pulbere se dizolvă în 200 ml de ceai sau apă calduță.
Plic B – Săruri de Rehidratare Orală
Copii: 1-3 pahare de 200 ml soluție (1-3 plicuri/zi)
Adulți: 1-5 pahare de 200 ml soluție (1-5 plicuri/zi)
Pulberea se dizolvă în 200 ml (un pahar) de apă fiartă și răcită și se amestecă bine.
Cantitatea utilizată în 24 de ore este în funcție de vârstă și severitatea pierderilor de lichide și minerale.
Plic C – Diosmectită:
Sugari și copii cu vârstă sub 1 an: 1 plic pe zi.
Copii între 1 și 2 ani: 1-2 plicuri pe zi.
Copii peste 2 ani: câte 2-3 plicuri pe zi.
Pulberea se dizolvă în apă.
Suspensia poate fi preparată prin adăugarea conținutului unui plic într-un biberon cu 50 ml apă, administrată pe parcursul unei zile. Pentru copii cu vârste mai mari se poate amesteca cu diverse alimente: compot, supă, mâncare pentru copii etc.
Adulți: câte 1 plic de 3 ori pe zi.
Pentru a obține o suspensie omogenă, se toarnă încet pulberea unui plic în jumătate de pahar cu apă, se amestecă și se bea imediat. Nu se administrează mai devreme de 1 oră după ce a fost luat un medicament.

Efecte și caracteristici
Pentru evitarea deshidratării este necesar aportul de soluții orale. Soluția ajută la substituirea pierderii de apă și săruri, fiind utilă pentru corectarea stărilor de deshidratare și a dezechilibrului electrolitic. Diareea este una dintre cele mai frecvente probleme digestive la copii, ce afectează flora intestinală și deshidratarea prin pierderea de apă și electroliți. Probioticele sunt microorganisme vii cu efecte pozitive asupra sănătății organismului, restabilind și echilibrând flora intestinală.

Saccharomyces cerevisiae var.boulardi este o tulpină izolată în anul 1923 de cercetătorul francez Henri Boulardi din fructe de Litchi și de Mangostan și reprezintă de peste 60 de ani prima opțiune dintre drojdiile probiotice  din lume care susține sănătatea intestinală a adulților și copiilor.

Inulina este o fibră alimentară solubilă obținută din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus). Inulina contribuie la desfășurarea normală a activității sistemului digestiv prin restabilirea echilibrului florei intestinale și absorbția normală a mineralelor (inclusiv a calciului și fosforului).

Precauții: Se folosește cu atenție în cazul disfuncțiilor renale sau a obstrucțiilor intestinale. Produsul trebuie administrat cu prudență în caz de diabet sau de intoleranță la glucide.

 

Lab Remedia
ENT01476

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie