CHOLESTEREM 4bls x 10cpr LAB.REMEDIA
  • CHOLESTEREM 4bls x 10cpr LAB.REMEDIA

Cholesterem 40Cpr (Blister) Remedia

CHOLESTEREM 4bls x 10cpr LAB.REMEDIA, este un supliment alimentar destinat reducerii nivelului colesterolului din sange, in cadrul unei alimentatii echilibrate.

47,09 RON
cu TVA
Cantitate

CHOLESTEREM 4bls x 10cpr LAB.REMEDIA, este un supliment alimentar destinat reducerii nivelului colesterolului din sange, in cadrul unei alimentatii echilibrate.

Efecte și caracteristici:

Sterolii vegetali (printre cei mai cunoscuţi fiind sitosterolii, campesterolii şi stigmasterolii) reprezintă un grup de compuşi cu structură şi funcţie asemănătoare colesterolului, dar lipsiţi de nocivitatea acestuia. Sterolii vegetali ingeraţi înainte sau în timpul meselor inhibă absorbţia colesterolului în intestin, determinând astfel scăderea nivelului colesterolului «rău» (LDL) din sânge.

DHA (acidul docosahexaenoic) este un tip de acid gras Omega-3, obţinut dintr-o sursă vegetală, respectiv din microalga marină Ulkenia, printr-un proces de fermentare controlată, rezultând un produs de calitate superioară. DHA contribuie la menţinerea vederii normale şi a funcţiei normale a creierului (efectul benefic se obţine în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg DHA).

Policosanolul este un produs natural extras din ceară de Trestie-de-zahăr, fiind un amestec de acizi alifatici în care predomină octocosanolul, hexacosanolul şi triacontanolul. Blochează formarea colesterolului în ficat. Reglează valorile colesterolului total, ale LDL-colesterolului şi ale trigliceridelor, creşte vitalitatea şi îmbunătăţeşte rezistenţa organismului la stres.

Coenzima Q 10 este esenţială pentru organismul uman. Înaintarea în vârstă şi alimentaţia deficitară determină scăderea nivelului de Coenzima Q10 în organism, cu repercusiuni grave asupra funcţionării acestuia. De aceea, pentru păstrarea nivelului optim de Coenzima Q10 este necesară administrarea suplimentelor alimentare, care stimulează producţia endogenă şi completează necesarul de Coenzima Q10 al organismului. Este un antioxidant mai puternic decât vitamina E şi are un rol important în sistemul energetic şi respirator al fiecărei celule, contribuind la rezistenţa organismului în ansamblu şi la protejarea arterelor prin asigurarea menţinerii presiunii arteriale normale.

Orezul roşu fermentat este un produs de origine asiatică dezvoltat prin fermentarea orezului cu ciuperca Monascus purpureus, altfel cunoscut sub numele de “drojdie de orez roșu”. Extractul a câștigat popularitate în decursul anilor, datorită capacității sale de a reduce nivelul colesterolului.

 

Lab Remedia
ENT01421

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie