CA MG ZN D3 100 plicuri LAB.REMEDIA
  • CA MG ZN D3 100 plicuri LAB.REMEDIA

CA MG ZN D3 100 plicuri LAB.REMEDIA

CA MG ZN D3 100 plicuri LAB.REMEDIA, acest supliment alimentar, prin aportul de calciu, magneziu si zinc, previne tulburarile asociate deficientei acestor minerale, asigura o rezistenta sporita a organismului in conditii de stres, suprasolicitare fizica si mentala. Datorita efectelor imunostimulatoare, creste capacitatea de rezistenta a organismului la actiunea factorilor patogeni.

115,32 RON
cu TVA
Cantitate

CA MG ZN D3 100 plicuri LAB.REMEDIA,  acest supliment alimentar, prin aportul de calciu, magneziu si zinc, previne tulburarile asociate deficientei acestor minerale, asigura o rezistenta sporita a organismului in conditii de stres, suprasolicitare fizica si mentala. Datorita efectelor imunostimulatoare, creste capacitatea de rezistenta a organismului la actiunea factorilor patogeni.

 Beneficii: Efect imunostimulator, creşte capacitatea de rezistenţă a organismului la stres.

Compoziție: 

-Calciu– 1.000 mg; 
-Magneziu - 300 mg;
-Zinc - 20 mg;
-Vitamina D3 - 10 mcg (400UI).


Mod de administrare: 1 plic pe zi, după masă. Pulberea se dizolvă în 200 ml apă, se amestecă şi se bea imediat.

Efecte și caracteristici:


Calciul, magneziul şi zincul sunt printre cele mai importante minerale constitutive ale corpului uman. Calciul şi magneziul fac parte din structura sistemului osos şi sunt minerale esenţiale pentru funcţionarea sistemului nervos, muscular şi cardiocirculator.
Calciul menține oasele puternice și dinții sănătoși. Reduce riscul pierderii osoase și al fracturilor. 

Magneziul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, la funcționarea normală a sistemului muscular și a sistemului cardiovascular. 

Zincul are acţiune imunostimulatoare, antiinflamatoare.

Vitamina D3 contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge și la absorbția normală a calciului și fosforului, la menținerea sănătății sistemului osos, muscular și a sănătății dinților.

 

Lab Remedia
ENT01412

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie