DVR- Stem Articular 60 cps Dvr Pharm
  • DVR- Stem Articular 60 cps Dvr Pharm

DVR- Stem Articular 60 cps Dvr Pharm

DVR- Stem Articular 60 cps Dvr Pharm, este un stimulator de celule stem, conceput pentru prevenirea și combaterea afecțiunilor articulare cauzate de uzură, procese auto-imune sau degenerative.

43,16 RON
cu TVA
Cantitate

DVR- Stem Articular 60 cps Dvr Pharm, este un stimulator de celule stem, conceput pentru prevenirea și combaterea afecțiunilor articulare cauzate de uzură, procese auto-imune sau degenerative.

Conține, alături de lăptișorul de matcă, un amestec de ingrediente regenerative articulare (siliciu biologic, cartilaj de rechin) și anti-durere (salcie, harpagofitum).

Compoziție:

 Salcie (Salix alba), coajă, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25 % salicină: 100 mg; - Cartilaj de rechin: 100mg; Lăptișor de matcă liofilizat: 100mg; capsulă tare de gelatină; Șofran de India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rădăcini, pulvis 75mg; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, extract hidroalcoolic uscat cu min 7% siliciu: 25mg.

Mod de administrare: Se iau 3-6 capsule pe zi.

Acțiuni: 

Contribuie la menținerea structurii normale a articulațiilor; contribuie la menținerea funcționării normale a articulațiilor; contribuie la formarea normală de țesut colagenos la nivelul articulațiilor; susține sănătatea sistemului osos; contribuie la coordonarea neuromotorie normală.

 

DVR- Stem Articular 60 cps  are rol benefic în:

  • diferite forme de reumatism (artrită și poliartrită reumatoidă, artroza, spondilită etc.);
  • afecțiuni musculare, fracturi, afectări ale tendoanelor și ligamentelor;
  • tulburări neuro-motorii post-traumatice.

Este recomandat atât în afecțiunile cronice, cât și în cele acute. Eficiența sa este resimțită pe termen scurt, sub forma efectului anti-durere, iar pe termen mediu sau lung, prin stoparea sau chiar inversarea proceselor distructive la nivelul articulațiilor sau țesutului muscular, osos etc.

Precauții și contraindicații:

 Produsul este contraindicat persoanelor cu hipercalcemie și celor alergice la produsele apicole și de origine marină.

Prezentare: 

Flacon cu 60 capsule

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

DVR Pharm
ENT01345

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie