NEGRILICĂ - ulei presat la rece100% natural 10ml SANTO RAPHAEL
  • NEGRILICĂ - ulei presat la rece100% natural 10ml SANTO RAPHAEL

NEGRILICĂ - ulei presat la rece100% natural 10ml SANTO RAPHAEL

NEGRILICĂ - ulei presat la rece100% natural 10ml SANTO RAPHAEL, previne instalarea oboselii si are o mare putere vindecatoare

12,89 RON
cu TVA
Cantitate

NEGRILICĂ - ulei presat la rece100% natural 10ml SANTO RAPHAEL

Previne instalarea oboselii si are o mare putere vindecatoare.

Cunoscuta si sub denumirea de chimen negru, susan negru sau coriandru roman, negrilica este o planta originara din Asia, unde este utilizata in alimentatie si in medicinele traditionale. Uleiul de negrilica este cunoscut ca fiind un puternic imunostimulator, antioxidant, antiinflamator, antispastic si antimicrobian de exceptie.

Compozitie: 
Ulei obtinut prin presare la rece a semintelor de Negrilica (Nigella sativa)

Actiuni: 
Stimulent imunitar puternic, antioxidant, antiinflamator, antispastic, calmant, nutritiv, detoxifiant, antitusiv, antibacterian, antiviral, antimicotic, hipoglicemiant, antihelmintic, antialergic, tonic cardiac, emenagog, vermifug, carminativ, bronhodilatator, vasodilatator cerebral, antitumoral, galactogog (stimulent al lactatiei), energizant, afrodiziac.

Indicatii: 
Scaderea imunitatii (stimuleaza organismul sa produca interferon natural), tuse iritativa, astm bronsic, tuse persistenta alergica, sinuzita alergica, alergii in general, bronsita astmatiforma, gripa, raceli, afectiuni hepato-biliare, colici gastro-intestinale, parazitoze, impotenta, artrita, adjuvant in cancer, paralizii, fibroza chistica, diabet zaharat, alopecie, migrene, palpitatii.
Uz extern - paralizie, fibroza chistica.

Contraindicatii: 
Sarcina, lauzie.

Mod de utilizare: Uz extern: - masaj in zona pieptului in fibroza chistica, de 3 ori pe zi; - inhalatii o lingurita de ulei la 1 litru de apa clocotita, in paralizie faciala. Se recomanda testarea prealabila a sensibilitatii pe o portiune mica de piele. Uz intern: doar cu avizul consultantului de specialitate.

ENT00984

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie