Biomicin Forte, 10 ml FARES
  • Biomicin Forte, 10 ml FARES

Biomicin Forte, 10 ml FARES

BIOMICIN FORTE, 10 ml, contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene din tractul respirator, digestiv si genito-urinar.

26,07 RON
cu TVA
Cantitate

BIOMICIN FORTE, 10 ml

Biomicin forte contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene din tractul respirator, digestiv si genito-urinar.

Capsulele Biomicin Forte care contin ulei esential de cimbru si cuisoare au proprietati antibacteriane si antivirale cu spectru larg de actiune avand eficienta confirmata clinic si paraclinic in 98% din cazuri.

Sunt recomandate si pacientilor care nu raspund la antibioticele de sinteza sau prezinta intolerante si reactii alergice.

Avantajul formulei consta si-n faptul ca administrarea repetata nu produce rezistenta; capsulele pot fi administrate si copiilor incepand de la varsta de 10 ani.

Uleiurile esentiale sunt cele care confera parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetala, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale (de exemplu din 100 kg cimbru se obtin 500 grame de ulei esential) de aceea sunt si cele mai eficiente remedii naturale pentru mentinerea sanatatii.

Un ulei esential este compus din zeci de substante chimice de sine-statatoare, care se absorb foarte repede în organism si a caror combinatie genereaza proprietatile acestuia. Astazi se stie ca acesti constituenti actioneaza prin sinergism, mai eficient decat un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile sa nu poata dezvolta rezistenta la uleiurile esentiale, asa cum se petrece la preparatele de sinteza care sunt formate dintr-o singura substanta activa.

ACTIUNE BIOMICIN FORTE:

-antibacterian cu actiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni;

-antiviral;

-antifungic;

-antiparazitar;

-antiinflamator;

-antispastic.

-contribuie la eliminarea microorganis-melor potential patogene din tractul respirator, digestiv si genito-urinar

-ajuta fluidificarea si eliminarea secretiilor mucoaselor tractului respirator.

INDICATII BIOMICIN FORTE:

-infectii si inflamatii respiratorii (raceala, gripa, sinuzita, amigdalita, faringita, bronsita, pneumonie virala);

-infectii digestive (enterite, enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale);

-infectii urinare (uretrite, cistite, pielonefrite, prostatite).

COMPOZITIE BIOMICIN FORTE SOLUTIE:

  •          ulei esential cimbru (Thymi aetheroleum) 80%,
  •          ulei esential cuisoare (Caryophyllorum aetheroleum) 20%

Uleiul esential de cimbru este bogat în carvacrol si timol compusi care actioneaza la nivelul membranei celulare a bacteriilor, reducandu-i permeabilitatea, ceea ce contribuie la eliminarea microorganis-melor potential patogene din organism.

Uleiul esential de cuisoare este mult utilizat datorita eugenolului din compo-zitia sa, care contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene, fiind recunoscut si pentru capacitatea sa de reducere a iritatiilor si a disconfortului de la nivelul gurii, gingiilor si dintilor.

Atentionari BIOMICIN FORTE:

Nu se recomanda in caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza si copiilor sub 10 ani. Nu s eadministreaza pe stomacul gol.

Prezentare BIOMICIN FORTE SOLUTIE:

sticluta cu 10ml.

Evitati supradozarea sau abuzul.

Nu se administreaza pe stomacul gol.

MOD DE ADMINISTRARE BIOMICIN FORTE SOLUTIE:

Uz intern, 2-3 picaturi de 3 ori pe zi, intre mese, intr-o lingurita de miere.

Durata unei cure este de 10-15 zile. Administrarea se poate relua dupa o pauza de 2 saptamani.

SFATURI PRACTICE DE DIETA SI STIL DE VIATA ALATURI DE TRATAMENTUL CU BIOMICIN FORTE:

  •          Pentru eliminarea disconfortului respirator si favorizarea expectoratiei evitati consumul de produse lactate, dulciuri cu zahar alb, faina alba, grasimi si prajeli.
  •          Consumati alimente hranitoare si usor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma cruda, de suc, sau coapte, fierte si deasemenea supe calde.
  •          Beti multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspat stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere); astfel evitati deshidratarea si ajutati expectoratia prin fluidificarea secretiilor mucoase.

Biomicin forte 10ml - Fares

 

ENT00784

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie