Hidratare

Hidratare

Filtre active

Crema Fata Ten Gras 75Ml Viva Natura

26,28 RON

Ajut_ la re_inerea apei straturile de suprafa__, pentru a men_ine pielea moale _i supl_. Regleaz_ secre_ia de sebum, reduce porii _i confer_ pielii un aspect luminos _i mat Are propriet__i emoliente, p_trunde foarte u_or _esuturi Are propriet__i antiseptice Ajut_ la exfolierea celulelor moarte _i cre_te factorul de renoire epidermic_, prevenind astfel astuparea porilor

Ulei de migdale dulci 100ml SOLARIS

13,41 RON

Uleiul de migdale dulci asigura lipidele necesare bunei functionari a stratului hidrolipidic al pielii. Hidrateaza pielea din jurul ochilor, masajul cu ulei de migdale dulci fiind recomandat pentru atenuarea cearcanelor; previne imbatranirea pielii si netezeste ridurile; hraneste scalpul si netezeste parul, conferindu-i stralucire.

Ulei De Jojoba 100ml (Presat La Rece) ADAMS VISION

54,06 RON
Uleiul de jojoba, cunoscut sub numele de "aurului desertului", este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Jojoba, Simmondsia chinensis, este un arbust de desert care se gaseste în regiunile aride din Arizona, Mexic si California. Acesta este obtinut în principal ca ceara lichida, de culoare aurie, care este mai rafinat in ulei de jojoba incolor si inodor.