Detoxifiere si Slabire

Detoxifiere si Slabire

Filtre active

Lecitina 1200mg 30 cps. Adams Vision

18,18 RON

Lecitina 1200mg 30 cps. Adams Vision, imbunatateste memoria, stimuleaza functiile cerebrale, capacitatea de invatare si puterea de concentrare. Ajuta la prevenirea aterosclerozei siprotejeaza impotriva bolilor cardiovasculare. Mentine sanatatea ficatului, scade colesterolul si sustine pierderea in greutate!

Lecitina 1200mg 60 cps. Adams Vision

26,32 RON

Lecitina 1200mg 60 cps. Adams Vision, imbunatateste memoria, stimuleaza functiile cerebrale, capacitatea de invatare si puterea de concentrare. Ajuta la prevenirea aterosclerozei siprotejeaza impotriva bolilor cardiovasculare. Mentine sanatatea ficatului, scade colesterolul si sustine pierderea in greutate!

Interferonat 120cpr DACIA PLANT

107,91 RON
Interferonat 120cpr DACIA PLANT este un stimulent natural al sintezei de interferon. Interferonat comprimate - combinatie unica, inovatoare, armonioasa si echilibrata de 7 extracte fitoactive avand efect de regenerare hepatica, prin stimularea secretiei de interferon, cu eficienta in sustinerea functiei hepatice. Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Wm-Nb Silymarin Milk 1000Mg 30+10cps GRATIS WALMARK

51,62 RON
Extractul de Silybum marianum este utilizata in medicina traditionala de peste 2.000 de ani. Semintele acestei plante contin un complex de bioflavonoide cunoscut sub denumirea de silimarina. Silimarina protejeaza celulele ficatului impotriva acumularilor de toxine si participa la eliminarea substantelor toxice la nivel hepatic. Ca si alte bioflavonoide, silimarina are un puternic efect antioxidant si contribuie la recuperarea celulelor hepatice bolnave. Studiile recente au demonstrat capacitatea silimarinei de a proteja ficatul in cadrul diverselor afectiuni (ciroza, hepatite, alte boli hepatice).