Ingrijire Corporala

Ingrijire Corporala

Filtre active

Piatra De Alaun 120gr (Deo-Stick) ADAMS VISION

15,71 RON
Piatra De Alaun (Deo-Stick) poate fi utilizat: ca deodorant pentru reglarea transpiratiei si lupta impotriva mirosurilor neplacute; ca after-shave pentru calmarea pielii; pentru prevenirea cresterii parului sub piele si oprirea sangerarilor de la taieturile dupa ras, epilat; pentru ingrijirea acneei; pentru calmarea iritatiilor datorate piscaturilor de insecte, etc.

Crema intima galbenele si trandafir erogenn passion 20ml VIVA NATURA

11,42 RON

Crema intim_ cu g_lbenele _i trandafir EroGenn Passion se poate folosi cu succes timpul actului amoros deoarece: Sporeste pl_cerea _i confortul ambilor iubi_i datorit_ calit__ii sale de excelent lubrefiant intim, cu valen_e afrodisiace; Nu con_ine ap_ _i este 100% natural_; Se aplic_ locul _i cantitatea dorit_, f_cd sim_urile s_ par_ mult mai rafinate, intense _i senzuale.

Crema intretinere sani 75ml VIVA NATURA

14,28 RON

Crema pentru sani VivaNatura a reunit intr-o formula completa, ingredientele cu efecte benefice in ceea ce priveste intretinerea sanilor. Utilizata in mod consecvent, crema tonifica pielea si tesuturile profunde ale sanilor si determina cresterea in volum a acestora. Substantele active din plante, uleiuri naturale, au un continut bogat de hormoni feminini, care contribuie la dezvoltarea sanilor.