Infrumusetare

Infrumusetare

Filtre active

Crema Demachianta 75Ml Viva Natura

11,71 RON
Crema demachiant_ f_r_ lacrimi produs natural constituit din uleiuri esen_iale presate la rece, substan_e active din plante _i argint coloidal; cur___ delicat pielea, f_r_ s_ o usuce, fiind tolerat_ de toate tipurile de ten; nu irit_; este foarte hidratant_ _i nu produce acel disconfort obi_nuit de usturime a ochilor.

Crema Intima Galbenele Si Trandafir Erogenn Passion 20Ml Viva Natura

18,56 RON

Crema intim_ cu g_lbenele _i trandafir EroGenn Passion se poate folosi cu succes timpul actului amoros deoarece: Sporeste pl_cerea _i confortul ambilor iubi_i datorit_ calit__ii sale de excelent lubrefiant intim, cu valen_e afrodisiace; Nu con_ine ap_ _i este 100% natural_; Se aplic_ locul _i cantitatea dorit_, f_cd sim_urile s_ par_ mult mai rafinate, intense _i senzuale.

Crema Intretinere Sani 75Ml Viva Natura

17,56 RON

Crema pentru sani VivaNatura a reunit intr-o formula completa, ingredientele cu efecte benefice in ceea ce priveste intretinerea sanilor. Utilizata in mod consecvent, crema tonifica pielea si tesuturile profunde ale sanilor si determina cresterea in volum a acestora. Substantele active din plante, uleiuri naturale, au un continut bogat de hormoni feminini, care contribuie la dezvoltarea sanilor.