Lista produselor dupa marca ROTTA NATURA

Curcumin Forte 500Mg 30cps ROTTA NATURA

33,93 RON
Curcumin Forte 500mg Rotta Natura are o concentratie foarte mare de substanta activa. Turmericul este un condiment minune, considerat ca un panaceu datorita actiunii sale complexe asupra diverselor afectiuni ale organismului. Substanta activa din Turmeric este Curcuminul, un antiinflamator natural care sustine si o diviziune celulara normala, impiedicand multiplicarea celulelor anormale.

Evening Primrose+Vit E 90 (+30cps Gratis) ROTTA NATURA

32,56 RON
Evening Primrose+Vit E 90+30cps este o importanta sursa de acizi grasi nesaturati (linoleic si gama-linoleic), avand efecte deosebite in reglarea sistemului hormonal feminin. Este util in prevenirea sau diminuarea dezechilibrelor hormonale indiferent de varsta. De asemenea prin stimularea arderii grasimilor saturate previne ateroscleroza si reduce depozitele adipoase ajutand in curele de slabire. Vitamina E este un puternic antioxidant si intervine in buna functionare a aparatului genital feminin fiind considerata vitamina fertilitatii. Are efecte benefice in imbunatatirea calitatii parului si unghiilor, dar si a activitatii sistemului nervos

Extract Samburi Struguri 30cps ROTTA NATURA

19,27 RON
Extract Samburi Struguri 30cps ROTTA NATURA - Utilizat pentru efectul sau puternic antioxidant, asigura nutritia tesuturilor prin imbunatatirea circulatiei si oxigenarea acestora. Este eficient ca adjuvant in prevenirea si tratarea varicelor datorita efectelor de stabilizare si intarire a peretilor venosi, reducerea vascozitatii sangelui si fragilitatii capilarelor.

Green Cofee Extract 120cps ROTTA NATURA

51,15 RON
Green Cofee Extract 120cps ROTTA NATURA este obtinut din boabe selectionate de cafea verde, neprajite, care asigura o concentratie ridicata de substanta activa, respectiv de acid clorogenic. Aceasta substanta este recunoscuta pentru capacitatea crescuta de ardere a grasimilor prin intensificarea metabolismului si de eliminare a acestora din straturile subcutanate.