Menu
Colonsan Fem cu echinacea bio 22.80g FAVISAN +

Colonsan Fem cu echinacea bio 22.80g FAVISAN

0 Recenzie(i)

15,71 LeiTVA inclus

ENT01009

Produs nou

Colonsan Fem cu echinacea bio 22.80g FAVISAN, utilizat pentru pentru sănătatea  aparatului genital feminin.

Colonsan Fem cu echinacea bio 22.80g FAVISAN

 

  •          pentru sănătatea  aparatului genital feminin
  •          cu echinacea bio, rășină de brad, propolis, polen, miere, argilă, lăptșor de matcă bio și 7 plante: castan, coada șoricelului, cimbrișor, gălbenele, sunătoare, cătină, pelin

Beneficii: reduce procesul inflamator, înlesnește diminuarea și închiderea rapidă a rănilor, diminuează pruritul, crește apărarea naturală față de microorganismele patogene (virusuri, bacterii, fungi); inhibă durerile care însoțesc ciclul menstrual; dizolvă polipii vaginali, chisturile, fibroamele uterine (efect antitumoral). Echinacea bio stimuleaza imunitatea la nivel local.

Adjuvant: anexite, chisturi ovariene, uter fibromatos, hemoroizi, fisuri anale, vaginite atrofice, dismenoree, trichomonas vaginalis, metroragii (hemoragie uterină în afara perioadelor menstruale), leucoree, pentru îngrijirea tegumentelor și mucoaselor, inclusiv în zona ano-rectală. Sunt benefice în metroanexite și răni pe colul uterin.

Mod de utilizare: 15 zile pe lună, timp de 3 luni; de 2-3 ori/zi intrarectal, din ziua a 3-a a ciclului menstrual. Pentru femeile care vor să aibă copii, poate fi utilizat ca adjuvant în tratament, sub supravegherea medicului.

Atenționare: intravaginal se administrează numai cu avizul medicului. A nu se utiliza de către persoanele care au alergie la unul din ingrediente.

Prezentare
cutie cu 12 baghete cilindro-conice a câte 1,9 g

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

4 produse in categorie:

Compare