Menu
Ulei de Dafin Virgin presat la rece 100gr Trio verde +

Ulei de Dafin Virgin presat la rece 100gr Trio verde

0 Recenzie(i)

35,07 LeiTVA inclus

ENT01300

Produs nou

Ulei de Dafin Virgin presat la rece 100gr  Trioverde, a fost utilizat în mod tradițional timp de secole în principal pentru fabricarea săpunului sau mai recent, ca ingredient de bază în creme, șampoane, săpunuri lichide și în uleiuri de masaj.

Ulei de Dafin Virgin presat la rece 100gr  Trioverde

Uleiul din fructe de dafin a fost utilizat în mod tradițional timp de secole în principal pentru fabricarea săpunului sau mai recent, ca ingredient de bază în creme, șampoane, săpunuri lichide și în uleiuri de masaj.

Atunci când este folosit ca bază de ulei de masaj, are un efect benefic asupra muschilor, fiind un relaxant natural ce oferă confort în cazuri de reumatism și dureri articulare. Ajută la ameliorarea unor probleme ale scalpului precum mătreața și la întărirea firului de păr. Este cunoscut pentru efectele sale antiseptice și antifungice.

Țara de origine: Turcia

INGREDIENTE: LAURUS NOBILIS FRUIT OIL.

UTILIZARE: Pentru masaj – se aplică diluat în bază de ulei vegetal. Se folosește ca ingredient în produse cosmetice. ATENȚIE! Utilizarea de către copiii sub 3 ani, femeile însărcinate sau care alăptează se face sub supravegherea specialistului.

 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

30 produse in categorie:

Compare