Menu
Ghimbirut - Sirop de ghimbir cu miere (230 ml) PRISACA TRANSILVANIA +

Ghimbirut - Sirop de ghimbir cu miere (230 ml) PRISACA TRANSILVANIA

0 Recenzie(i)

38,10 LeiTVA inclus

ENT01838

Produs nou

Ghimbirut - Sirop de ghimbir cu miere (230 ml) PRISACA TRANSILVANIA, conține particule de rădăcină de ghimbir în suspensie sau depuneri care nu constituie defecte de calitate.

Ghimbirut - Sirop de ghimbir cu miere (230 ml) PRISACA TRANSILVANIA, conține particule de rădăcină de ghimbir în suspensie sau depuneri care nu constituie defecte de calitate.

Produsul păstrează integral principiile active și proprietățile curative ale rădăcinii de ghimbir și ale mierii de albine, fiind obținut prin presare la rece. Tonifică organismul, făcându-l capabil să reziste la efort fizic prelungit.

Indicații:

Hipertensiune arterială, insuficienţă circulatorie periferică, colică intestinală, constipaţie, indigestie, ulcer gastro–duodenal, vărsături, impotenţă, dizenterie biliară, angină, sinuzită, impotenţă, febră, rău de transport.

Ghimbirut - Sirop de ghimbir cu miere (230 ml) PRISACA TRANSILVANIA este: afrodiziac, antialgic, antiinflamator, antiseptic, antiviral, hipertensiv, stimulează digestia, stomahic, tonic pulmonar.

 Contraindicaţii: diabet zaharat, alergie la oricare dintre componente.
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Administrare:

- adulți câte 1 lingură de 3x/zi
- copii peste 7 ani câte 2 linguri de 2x/zi
- copii între 3 și 7 ani câte 1-2 linguri/zi.

- copii intre 1-3 ani – 1-2  lingurite/ zi.

Se poate dilua, după gust, în apă sau ceai (sub 40°C).

 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

30 produse in categorie:

Compare