Menu
Ulei de portocale volatil 10ml SOLARIS +

Ulei de portocale volatil 10ml SOLARIS

0 Recenzie(i)

4,86 LeiTVA inclus

ENT00199

Produs nou

Ulei aromat, recomandat pentru calmarea starilor de iritabilitate si pentru completarea produselor cosmetice naturale.

Ulei de portocale volatil Solaris - este un ulei obtinut prin distilare cu vapori de apa din coaja de portocala. Folosirea uleiului de portocal in aromolampa are actiune favorabila asupra sistemului nervos al copiilor. Favorizeaza concentratia, stimuleaza capacitatea de munca. Baile aromatice cu ulei de portocal sint eficiente in insomnie (poate fi combinat cu uleiul de lavanda), in excitatie nervoasa si in celulita. Uleiul de portocal ajuta la purificarea tenului, inalbeste petele pigmentare, regenereaza celulele, amelioreaza aspectul tenului. Uleiul de portocal este perfect pentru tenul uscat. Energetica uleiului: mareste optimismul. Ulei aromat, recomandat pentru calmarea starilor de iritabilitate si pentru completarea produselor cosmetice naturale. Uleiul esential de portocale are o mare varietate de utilizari casnice, industriale si medicinale. Industrial, este utilizat in sapunuri, lotiuni de corp, creme, odorizante de camera, spray-uri, deodorante. Extern: bai 10 picaturi/cada dizolvate intr-un solvent (gel de dus, sapun lichid, spuma de baie), masaj 2-3 picaturi incorporate in ulei de masaj, aromoterapie 3-5 picaturi in 50 ml apa, inhalatii cu 8 picaturi la 100 ml apa fierbinte.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

30 produse in categorie:

Compare