Menu
Polen crud din Mar BIO APILAND +

Polen crud din Mar BIO APILAND

0 Recenzie(i)

28,34 LeiTVA inclus

ENT00447

Produs nou

Polen crud din Mar BIO APILAND,veritabila sursa de energie pentru organism si un aliat important al metabolismului general, stimulat si sustinut de continutul bogat in nutrimente al polenului de mar. 

Polen crud din Mar BIO APILAND

 

Polen CRUD Mar

Ingerul pazitor al metabolismului

 

Beneficii

veritabila sursa de energie pentru organism si un aliat important al metabolismului general, stimulat si sustinut de continutul bogat in nutrimente al polenului de mar.

consumul acestuia ajuta organismul sa se apere de infectiile microbiene. Marea sa putere antioxidanta este data de continutul bogat in polifenoli ;

Polenul Crud de Mar contribuie la intarirea si protectia miocardului. Acest tip de polen e disponibil in cantitati limitate pentru ca perioada de cules este foarte scurta.

 

Mod de administrare

Copii - 1 lingurita/zi (5 gr);

Adulti - 1 lingura/zi (15 gr).

 

Se recomanda cure de minim 7 saptamani, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii.

 

Mod de pastrare

A se pastra in congelator, la temperaturi cuprinse intre -5ºC si -18ºC.

 

Polenul Crud este un aliment VIU, care are in plus fata de polenul uscat lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.

 

UIMITOR!!!    Polenul Crud se pastreaza la congelator, dar NU ingheata, datorita continutului scazut de apa (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediata dupa ce a fost scos din congelator.

 

Acest produs al stupului este pastrat in forma sa naturala, CRUDA, pura si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima! 

Varianta ecologica va asigura in plus, printr-un certificat, ca este un produs fara reziduuri, datorita substantelor naturale folosite in tratamentele stupului. 

 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

12 produse in categorie:

Compare