Menu
Fitotensin 1, capsule 63 buc FARES +

Fitotensin 1, capsule 63 buc FARES

0 Recenzie(i)

20,90 LeiTVA inclus

ENT00866

Produs nou

Fitotensin 1, Capsule 63 Buc, menţine o tensiune arterială sănătoasă.

Fitotensin 1, Capsule 63 Buc

- Menţine o tensiune arterială sănătoasă.

- 63 capsule a 360 mg

 

INGREDIENTE/CAPSULĂ:

– vâsc (Visci folium cum stipites) 72 mg

– frunze şi flori de păducel (Crataegi folium cum flore) 72 mg

– tarhon (Dracunculi herba) 72 mg

– extract uscat de păducel (Crataegi folium cum flore) standardizat în min. 0,3% vitexina şi 0,15% proantocianidine oligomerice 54 mg

– talpa gâştii (Leonuri herba) 54 mg

– usturoi (Allii sativi bulbus) 30 mg

– ulei esenţial de şerlai (Salviae sclareae aetheroleum) 3 mg

– ulei esenţial de bergamot (Citri bergami aetheroleum) 3 mg.

Vâscul optimizează tensiunea arterială, realizează un efect vasodilatator şi susţine circulaţia sangvină, ajutând la menţinerea tensiunii sănătoase.

Păducelul numit şi „planta inimii” creşte forţa de contracţie a muşchiului cardiac (efect tonic cardiac), produce dilatarea vaselor de sânge, îmbunătăţind irigarea şi oxigenarea inimii, are efect de reducere a tensiunii arteriale şi a colesterolului, de echilibrare a ritmului cardiac, antioxidant, sedativ şi diuretic.

Tarhonul susţine funcţia rinichilor ajutând la eliminarea sării şi a apei prin urină.

Talpa gâştii susţine buna funcţionare a sistemului cardiovascular şi are efect calmant la nivelul sistemului nervos central.

Usturoiul este una dintre cele mai vechi plante medicinale fiind menţionat în primul papirus egiptean consacrat plantelor medicinale, care datează din anul 1500 î.Hr. Studiile au demonstrat ştiinţific că usturoiul produce dilatarea vaselor de sânge contribuind la reducerea tensiunii arteriale, creşte forţa de contracţie a muşchiului cardiac, ajută la fluidificarea sângelui şi la reducerea colesterolului.

Şerlaiul este o plantă aromatică al cărei ulei esenţial este foarte folosit în aromaterapie, unde a arătat efecte de reducere a tensiunii arteriale şi a pulsului cardiac. În studiile ştiinţifice uleiul esenţial de şerlai a demonstrat un potenţial de reducere a tensiunii sistolice şi a ritmului cardiac, şi de relaxare a inelelor aortice.

Bergamotul conţine un ulei deosebit de apreciat în parfumerie, dar şi din punct de vedere farmacognostic, devenind oficial în Farmacopeea Statelor Unite din 1980. Folosit sub formă de aromaterapie a arătat beneficii prin reducerea stresului psihic precum şi a tensiunii arteriale. În studii ştiinţifice a arătat un efect de vasorelaxare reglând tonusul vascular, un efect de dilatare coronariană şi de reglare a ritmului cardiac arătând astfel un bun potenţial pentru menţinerea unei tensiuni arteriale sănătoase.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

-favorizează reducerea valorilor tensiunii arteriale prin efectul vasodilatator coronarian şi periferic

-susţine funcţionarea sănătoasă a inimii şi contribuie la optimizarea ritmului cardiac

-contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale și reduce frecvența bătăilor

inimii în stările de agitaţie, nelinişte, încordare şi stres.

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 14 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

MOD DE UTILIZARE:

Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese*. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3 luni.

*între mese înseamnă ca administrarea să nu fie asociată cu alimentaţia, de aceea este optim să se facă la distanţă de minim o oră faţă de la ultima masă, şi o oră faţă de masa următoare. Aceasta presupune că produsul se poate administra dimineaţa, cu minim o oră înainte de masă, iar seara la minim o oră după masă.

Recomandăm cure alternative de câte 3 luni cu capsule FITOTENSIN 1-C27, urmate de capsule FITOTENSIN 2-C27APuteţi începe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectând alternanţa între ele de 3 luni.

Se recomandă controlul periodic al valorilor tensiunii arteriale!

 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

30 produse in categorie:

Compare