Menu

Despre Noi

Noi suntem familia Planturia. De peste 5 ani venim in intampinarea ta cu cele mai bune sfaturi si recomandari legate de adoptarea unui stil de viata sanatos. Activitatea noastră se concentrează asupra propunerii unei game complete de produse naturale ce vin împreună cu informaţii detaliate şi servicii aferente utilizării acestora.

Credem cu tărie că apelând la soluţiile şi tratamentele naturale, hrană integrală şi terapii complementare, poti beneficia de sănătate fizică şi mentală, frumuseţe şi vitalitate pe termen lung.

Ca in orice familie, Iti suntem alaturi si te îndemnăm să iti asumi un rol activ în propria sănătate şi frumuseţe! Alegerile pe care le faci iti influenţează calitatea vieţii, iar optând conştient pentru soluţii cât mai naturale te veti apropia de starea ta firească şi anume sănătatea şi armonia.

Pentru acest lucru credem ca ai nevoie atat de cele mai bune sfaturi cat si de cele mai bune servicii.

Daca te decizi sa ne trimiti produsul inapoi... NU iti face griji....Ai o luna intreaga la dispozitie ca sa poti face asta

Ne-am lovit de-a lungul timpului de reticenta oamenilor in ceea ce priveste medicina alternativa.Dar sa nu uitam ca toate aceste tratamente au la baza plantele create de Dumnezeu. Am cautat, ne-am documentat si acum iti spunem cu certitudine ca remediile pentru sanatate si frumusete vin din cel mai sfant loc....natura. Asa cum Maria Treben spunea „pentru fiecare boala Dumnezeu a creat o planta pentru a o vindeca”.


Compare