Menu
Ceai Prostata, 20 pliculete FARES +

Ceai Prostata, 20 pliculete FARES

0 Recenzie(i)

5,21 LeiTVA inclus

ENT00623

Produs nou

Prostata, 20 pliculeţe, datorita compoziţiei sale complexe în principii active (flavone, saponozide, uleiuri esenţiale, polifenoli), ceaiul are o acţiune decongestiva a prostatei, dezinfectantă a tractului urinar, antiinflamatoare, diuretică, reducând micţiunile nocturne, usturimea ce apare la urinare.

Prostata, 20 pliculeţe

Susţine buna funcţionare a prostatei

Menţine funcţia urinară la bărbaţii peste 45 de ani

 

Ingrediente: ghimpe (Xanthii herba) 30%, pufuliţă (Epilobii herba) 25%, urzică moartă albă (Lamii albi herba ) 15%, flori de gălbenele (Calendulae flos), coada calului (Equiseti herba) 10%, muguri de pin (Pini turiones), splinuţă (Solidaginis virgaureae herba).

Efect

Datorita compoziţiei sale complexe în principii active (flavone, saponozide, uleiuri esenţiale, polifenoli), ceaiul are o acţiune decongestiva a prostatei, dezinfectantă a tractului urinar, antiinflamatoare, diuretică, reducând micţiunile nocturne, usturimea ce apare la urinare.

Recomandări

Prostata acest ceai este recomandat pentru:

 

Hipertrofie de prostată, prostatită (infecţia acută  sau cronică a prostatei).

Contraindicaţii

-       Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

-       La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.

Efecte secundare şi interacţiuni

-       La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.

Preparare

-       Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit.

Întrebuinţare

-       Se beau 3 căni cu ceai pe zi, între mese.

-       Durata unei cure este de minim 6 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Asocieri recomandate:

Pentru o bună funcţionare a prostatei recomandăm cure de minim trei luni cu capsulele Prostată-G80, urmate timp de 1 – 2 luni de ceaiul V-prostată şi vezică (reţeta farm. Farago)-G75, sau ceai Prostată-G73/G74. Cura se poate repeta la nevoie.

Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă:

Pentru menţinerea bunei funcţionări a prostatei vă recomandăm să evitaţi consumul de carne roşie, lactate, grăsimi animale, alimente cu un conţinut ridicat de zahăr, consumul condimentelor iuţi, a oţetului şi murăturilor, a sării în exces şi a alcoolului.

Potrivit mai multor studii, consumul de alimente bogate în fibre are legătură cu un nivel scăzut de testosteron şi de PSA (antigen specific prostatic) – indicatori buni pentru sănătatea prostatei. De aceea, este bine să urmaţi o dietă bazată pe alimente bogate în fibre, proteine vegetale, în special fructe, legume, cantităţi mici de soia, grăsimi nesaturate (uleiuri vegetale presate la rece de măsline, susan),  peşte, ceai verde. Pe cât posibil, alimentele să fie cât mai naturale şi mai puţin prelucrate. Este esenţială hidratarea cu apă plată, sau ceai – doi litri pe zi.

 

Prezentare: 20 plicuri a 1,5 grame

 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

30 produse in categorie:

Compare