Menu

Crema vegetala din nuca de cocos 400ml Sanovita

0 Recenzie(i)

5,87 LeiTVA inclus

ENT01277

Produs nou

Crema vegetala din nuca de cocos 400ml Sanovita, este recomandat a fi consumat pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor, reducerea poftei de mâncare și scăderea aportului de calorii, reduce inflamația și dimensiunea ulcerului și poate lupta împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții.

Crema vegetala din nuca de cocos 400ml Sanovita

 

Având o consistență mai vâscoasă decât a laptelui de cocos și fiind obținută prin ridicarea la suprafață a grăsimilor conținute în laptele de cocos neomogenizat, crema de cocos poate fi un înlocuitor perfect al iaurtului și smântânei de origine animală, pentru preparatele culonare. 

Nucile de cocos sunt bogate în vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu și fosfor.

Cocosul este recomandat a fi consumat pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor, reducerea poftei de mâncare și scăderea aportului de calorii, reduce inflamația și dimensiunea ulcerului și poate lupta împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții.

Ingrediente: Extract de cocos 90,91%, apa, emulgator guma xantan, stabilizator guma guar, regulator de aciditate acid citric.

Produsul nu provine din culturi modificate genetic.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

17 produse in categorie:

Compare