Polen crud din Salcie BIO APILAND
  • Polen crud din Salcie BIO APILAND

Polen crud din Salcie BIO APILAND

Polen crud din Salcie BIO APILAND , protejeaza conjunctiva si corneea, prevenind cataracta sau degenerescenta maculara legata de vârsta.

31,75 RON
cu TVA
Cantitate

Polen crud din Salcie BIO APILAND

Polen CRUD Salcie

Protejeaza conjunctiva si corneea

 

Beneficii

Datorita continutului foarte ridicat de xantofile (luteina si zeaxantina), protejeaza conjunctiva si corneea, prevenind cataracta sau degenerescenta maculara legata de vârsta ;

Prin continutul ridicat de vitamine B,E,C, acizi grasi polinesaturati, antioxidanti, polifenoli, minerale si oligoelemente, ajuta la suportarea tratamentelor clasice aplicate in cazul bolilor de prostata, intareste imunitatea si incetineste procesul de imbatrânire ;

Fiind foarte bogat in acid folic (vitamina B9), Polenul Crud de Salcie amelioreaza fertilitatea si asigura protectia embrionului in timpul sarcinii.

 

Pentru ca atunci când infloresc salciile, temperatura scazuta nu le permite inca albinelor sa iasa prea mult din stup, polenul de salcie este rar si destul de greu de obtinut. Iata doar unul dintre motivele pentru care poate fi numit si „perla polenurilor”. Polenul Crud de Salcie este de culoare galben aurie, are o aroma parfumata si un gust delicios.

 

Mod de administrare

Copii - 1 lingurita/zi (5 gr);

Adulti - 1 lingura/zi (15 gr).

Se recomanda cure de minim 7 saptamani, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii.

 

Mod de pastrare

A se pastra in congelator, la temperaturi cuprinse intre -5ºC si -18ºC.

 

Polenul Crud este un aliment VIU, care are in plus fata de polenul uscat lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.

 

UIMITOR!!!    Polenul Crud se pastreaza la congelator, dar NU ingheata, datorita continutului scazut de apa (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediata dupa ce a fost scos din congelator.

 

Acest produs al stupului este pastrat in forma sa naturala, CRUDA, pura si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima! 

Varianta ecologica va asigura in plus, printr-un certificat, ca este un produs fara reziduuri, datorita substantelor naturale folosite in tratamentele stupului. 

 

 

Apiland
ENT00443

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie