Polen crud Poliflor Bio Apiland

Polen crud Poliflor Bio Apiland, ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.

26,30 RON
cu TVA
Cantitate

Polen crud Poliflor Bio Apiland, ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.

Polen crud Poliflor Bio Apiland este numit si ingerul pazitor al organismului, deoarece este vitalizant si regenerant.

Gustul surprinzator foarte placut si parfumat al polenului crud Poliflor Bio Apiland, provine dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal si de munte ale Transilvaniei.

Polen crud Poliflor Bio Apiland, contribuie la regenerarea florei intestinale, avand un rol demn de luat in considerare in tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase.

Datorita continutului bogat in vitamine B, proteine si minerale, Polen-ul crud Poliflor Bio Apiland si previne cancerul de san sau osteoporoza.

Polen crud Poliflor Bio Apiland

Polenul crud Poliflor Bio Apiland aduce un surplus de energie in organism, este un excelent antianemic, vitaminizant si meneralizant fiind indicat indeosebi persoanelor ce traiesc in mediul urban si care, datorita ritmului de viata agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate in convalescenta.

Polenul crud Poliflor Bio Apiland ajuta la diminuarea oboselii si reda organismului vitalitatea.

Descopera acum si noi variante ale polenului crud.

Polenul crud este acea pulbere fina care se formeaza in staminele florilor, necesara pentru fecundare, pe care albinele o amesteca cu saliva si o transporta in cosuletele cu polen de pe piciorusele lor posterioare.

Polenul crud Poliflor Bio Apiland, reprezinta una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, majoritatea sub forma de aminoacizi, care se absorb direct in tubul digestiv, fara a necesita un efort din partea organismului. Acesta reprezinta o sursa excelenta de proteine, mai ales pentru vegetarieni sau pentru cei ce tin post.

Compozitia complexa a polenului crud poliflor Bio Apiland face din acesta un aliment natural complet, foarte benefic pentru organismul nostru, afla mai multe aici.

Mod de administrare:

Polenul crud Poliflor Bio Apiland atat la adulti cat si la copii se administreaza cate 1 lingurita/zi (5 gr).

Se recomanda cure de minim 7 saptamani, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii.

Polenul Crud Poliflor Bio Apiland se pastreaza la congelator, acesta dar nu ingheata, datorita continutului scazut de apa ceea ce permite consumarea imediata a acestuia dupa ce a fost scos din congelator.

Acest produs al stupului este pastrat in forma sa naturala,pura si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima!

 

Apiland
ENT00440

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie